in

Oprirea gazului rusesc, Draghi: „Vreți pacea sau aerul condiționat?”


Oprirea gazului rusesc în Italia, ce spune Draghi:„Preferăm pacea sau caloriferul deschis, sau mai bine zis, acum aerul condiționat pornit toată vara?”. Cu această întrebare ironică, premierul, Mario Draghi, a răspuns unei întrebări despre posibile sancțiuni legate de gazul rusesc. Chiar și fără provizii de la Moscova, „până la sfârșitul lunii octombrie suntem acoperiți. Consecințele nu le-am vedea decât în ​​toamnă”, a precizat Draghi.

Draghi huiduit puternic la Torino de sute de manifestanți – VIDEO

Oprirea gazului rusesc în Italia

Draghi spune că acum, azi, oprirea gazului rusesc nu este pe masă: „Dacă se oprește importul, vom avea stocuri până în octombrie”

După ultimul pachet de sancțiuni, anunțat ieri de Comisia Europeană, premierul Mario Draghi a spus că ipoteza extinderii sancțiunilor împotriva Rusiei la gaz nu este pe masă.

„Nu este o ipoteză în discuție în prezent, dar situația este în continuă schimbare și evenimentele ne-au surprins. Se pare că masacrele copiilor sunt în continuă creștere. Acest lucru împinge să se impună sancțiuni din ce în ce mai severe.

Astăzi embargoul asupra gazelor nu este încă și nu știu dacă va fi vreodată pe masă”, a spus Draghi, citat de fanpage.it.

Declarația a făcut-o în cadrul conferinței de presă, susținută împreună cu ministrul Economiei Franco, după aprobarea Def – Documento di Economia e Finanza, principalul document de acțiune economică a guvernului.

Draghi, huiduit de mulțimea furioasă la Napoli: „Nu armelor în Ucraina” – VIDEO

Decide Uniunea Europeană

„Toate țările aliate se întreabă ce se poate face pentru a opri Rusia” să continue conflictul din Ucraina, „este o situație în curs”, spune premierul, „mergem cu ceea ce decide Uniunea Europeană”.

„Mergem cu ceea ce decide UE. Dacă vor propune un embargo asupra gazelor, dacă Uniunea Europeană este uniformă, vom fi bucuroși să urmăm orice instrument considerăm cel mai eficient pentru a permite pacea. Acesta este cel pe care îl dorim.

Ne întrebăm dacă prețul gazului poate fi schimbat cu pacea. Ce preferăm? Pacea sau caloriferul aprins sau cu aerul condiționat aprins toată vara? Este întrebarea pe care trebuie să ne-o punem”.

“Am inventat caloriferul”, noua strategie a lui Andrei Marga la ICR

Sunt rezerve până în toamnă

În cazul unei opriri a aprovizionării din Rusia, Draghi a asigurat că vor fi stocuri până în toamnă, chiar dacă încă nu există un plan de gestionare a raționalizării energetice: „Nu există nimic din toate astea, tot e în curând. Dacă aprovizionările ar trebui să înceteze astăzi, am fi acoperiți de rezervele noastre până în octombrie. Consecințele nu s-ar vedea decât în ​​toamnă.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman inchsoare gratii

Un român din Sicilia a făcut opt zile de închisoare mai mult, pentru că își maltratase soția, acum cere despăgubiri de la stat

Arme cu șocuri electrice pentru forțele de ordine din Italia

Forțele de ordine din Italia se înarmează cu arme cu șocuri electrice