in

Stop cardiac, tânără de 22 de ani fragilă moare: primise 4 doze de vaccin

 Știri Italia – Stop cardiac după patru doze de vaccin – Lisa Mason, tânără cu dizabilități, în vârstă de 22 de ani, încadrată în categoria așa-numiților „fragili”, a făcut stop cardiac și a murit. Lisa era vaccinată cu 4 doze.

„Eveniment cardiac brusc”

Lisa a murit din cauza unei anomalii care a dus la stop cardio-circulator.

Era pozitivă la Covid 19, ceea ce ar fi putut favoriza episodul în care tânăra a fost victimă (dar nu s-a descoperit nicio probă în acest sens).

Acesta este rezultatul autopsiei la care a fost supus cadavrul fetei din Treviso, care a murit la Ca ‘Foncello în noaptea dintre duminică 17 şi luni 18 iulie, scrie Treviso Today.

Autopsia nu ar fi dezvăluit elemente semnificative care afectează organe sau sisteme precum sistemul respirator și nici nu a apărut nicio dovadă a unor efecte a pneumoniei Covid.

Cauza morții pare, așadar, în prima ipoteză – spun autoritățile sanitare – atribuită unui eveniment cardiac brusc. Cu toate acestea, inima Lisei a fost trimisă la Padova unde vor fi efectuate investigații ulterioare.

Stop cardiac după patru doze de vaccin

Tânăra de 22 de ani era o femeie cu dizabilități fizice care, încadrată la categoria de „fragili”, fusese supusă celor trei vaccinări plus cea de-a doua „doză de rapel” .

Pozitivitatea ei față de virusul Corona și simptomele care caracterizau starea clinică (suferea și de insuficiență respiratorie cronică severă) sugeraseră o agravare a situației respiratorii din cauza pozitivității sale, atât de mult încât, într-o primă fază, plămânii ei s-au prăbușit literalmente.

Lisa Mason fusese transportată la spital și intubată, dar apoi inima a încetat să-i mai bată.

Genova, infirmier moare în timp ce face jogging, iar un lucrător moare la muncă la hotel. „Probabil din cauza căldurii”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 13 In medie: 3.3]
numere romanesti italia

Aveți mașina cu numere românești și locuiți în Italia? Iată ce trebuie să faceți pentru a evita amenzi sau blocarea autovehiculului

copil minimoto italia

Italia, copil de 8 ani mort în accident pe o pistă de minimoto. ”Organele lui au salvat cinci vieți, a fost un mare campion până la sfârșit”