in

Amenință cu moartea un politician italian pe Facebook: român de 32 de ani denunțat, riscă închisoarea

Român amenință pe Facebook un politician italian

Amenință pe Facebook un politician. A fost identificat un român de 32 de ani care a amenințat cu moartea un politician lombard pe Facebook. Reclamația și identificarea infractorului au fost imediate.

Româncă din Italia, condamnată pentru că a jignit pe Facebook primarul unei localități: ”Fai schifo, pezzo di m…”

Amenință pe Facebook un politician: denunțat

Poliția a identificat și denunțat un tânăr de 32 de ani pentru că a amenințat un politician din Lombardia pe profilul de socializare.

Tânărul de 32 de ani sesizat este originar din România, dar are domiciliul de luni de zile în Faenza, unde lucrează ca angajat al unei firme din oraș, scrie notizie.it.

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora, și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook

Reconstituirea amenințării

Potrivit anchetei poliției locale din Milano , pe 15 octombrie anul trecut, acest tânăr de 32 de ani, de origine română s-a ascuns în spatele unui profil fals și a amenințat un politician lombard pe profilul de socializare.

Politicianul a depus imediat o plângere-denunț, iar după ceva timp agenții au urmărit adevărata identitate a proprietarului, găsind elemente care l-au condus înapoi în orașul Faenza, chiar dacă pe profilul său pretindea că locuiește în Reggio Calabria.

Ce riscă pentru amenințarea politicianului

Chemat la audiere de polițiștii locali, tânărul de 32 de ani originar din România a recunoscut episodul. Cu o plângere în așteptare pentru amenințări agravate, bărbatul riscă o amendă de până la 1.032 de euro , sau chiar închisoare de până la un an.

Tragedie în Sicilia, anunțată pe Facebook: un bărbat și-a ucis fosta iubită cu un bisturiu, apoi s-a sinucis

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Venise Italia lucra îngrijitoare

Venise în Italia pentru a lucra ca îngrijitoare, româncă terorizată și obligată să se prostitueze pe străzile din Lecco

Abuzate sexual de partenerul italian

Italia, fetele minore ale unei îngrijitoare române, abuzate sexual de partenerul italian