in

Roma, zidar român EXECUTAT în fața casei. Ambuscadă criminală cu doi ucigași, un glonț în cap și unul în stomac

rănit partenera cutiț stomac

Român executat la Roma – Droguri sau cămătărie: acestea sunt cele două piste urmate de carabinieri pentru a explica execuția unui zidar român, Ștefan Mihai Roman, ucis miercuri seara în timp ce se întorcea acasă, de doi ucigași pe o motocicletă.

Italia, și-a ucis fratele și cumnata pentru o moștenire de 100.000 de euro

Român executat la Roma

O ambuscadă în toată regula, culminată cu o execuție feroce, hotărâtă și premeditată, care l-a lăsat pe zidar la pământ, lovit de două gloanțe: unul în cap și unul în stomac.

Victima avea 33 de ani, avea niște antecedente de furturi mărunte și locuia în zona Casal De Pazzi. A lucrat la o firmă de construcții. A fost împușcat mortal în drum spre casă pe via Francesco Selmi.

Vittoria, nord-african ucis de Revelion la discotecă de un grup de români: „I-a făcut complimente unei românce”

Ipoteza reglării de conturi

Victima a fost împușcată în stradă la scurt timp după ora 20.30. Din dinamica faptelor ar putea fi o reglare de conturi în lumea interlopă, activă în zona Casal de’ Pazzi, unde operațiunile antidrog sunt frecvente, precum și evacuarea locuințelor sociale ocupate. Victima a fost abordată în stradă de doi ucigași care se aflau pe o motocicletă, dintre care unul a tras mai multe focuri. Asasinii au fugit apoi pe străzile cartierului. Scena poate să fi fost filmată de camerele de securitate ale unor magazine.

Carabinierii fac cercetări în toate direcțiile, ținând cont că în ultimele trei luni evenimentele sângeroase legate de împușcături au crescut față de trecut. Mai presus de toate crimele și rănile în contextul ciocnirilor pentru gestionarea zonelor de trafic de droguri. Și chiar și în cazul via Selmi motivul ar putea fi acesta, scrie Corriere.

Șoc într-o localitate din Sicilia, o femeie și-a ucis soacra cu un foarfece, apoi s-a așezat călare pe ea: ”Ea m-a atacat!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Polițiștii italienii ajutat româncă singură

Italia, polițiștii au ajutat o româncă singură, găsită pe drumuri, să-și găsească adăpost la un preot

Jefuia bătrânele la bancomat

Jefuia bătrânele la bancomat, în două zile a ”încasat” 3.500 de euro, român arestat la Bologna