in

Italia, accident pe autostradă cu camionul, implicat un șofer român, totul înregistrat cu camera de bord – VIDEO

Un şofer român de TIR a trăit clipe de coşmar după ce a fost implicat într-un grav accident pe o autostradă din Italia. Totul a fost surprins live de camera de bord a românului. Accidentul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână.

Tânărul a povestit apoi cum le-a acordat primul-ajutor celor două victime ale accidentului.

„Doi pasageri, o ea și un el. Ea la volan, el pasager. Ea plânge, urla, el tremura și se tine de coaste. Fug spre cabina, îmi arunc bocancii, iau o sticla de apa și ii dau sa bea. In toată agitația încerc să-mi aduc aminte ce am învățat la cursurile de prim ajutor. El tremura, ea urla in continuare. Fug din nou in cabina, iau perna, plapuma și le duc, le pun pe jos și-l așez pe el. Fug iar in cabina, iau trusa de prim ajutor. Îmi pun manusele, caut caut bandaje și pansament, la naiba, nu găsesc. Tremur, in sfârșit reușesc sa desfac pachetele. O bandajele pe ea, pierde mult sânge la mâna, o dau jos și-o sprijin de mașina. Plânge. Ma întorc la el. Tremura, și se pierde. Încerc sa ii pun masca, degeaba. Leșina. Doua minute mai târziu, ajunge ambulanta și îmi ia locul. Ea tremura, eu tremur, el nu mișcă”, a scris şoferul în postarea de pe Facebook.

Pentru ObservatorTV, Cosmin Vicenţiu Chiriţă, 32 de ani, cunoscut în comunitatea şoferilor de TIR ca Florin Alin, a povestit tot ce a trăit în acea seară.

„În jurul orei 22 eram pe autostrada A4 din Italia, abia trecusem Brescia, eram în depăşirea unui alt camion, când am simţit o bubuitură puternică în remorcă, nu am ştiut ce se întâmplă, am crezut că mi-a explodat un cauciuc. Am văzut apoi că mă depăşeşte o maşină boţită şi s-a oprit direct în parapet.

Am sărit din camion, am fugit la ei, am văzut, erau doi pasageri. Doamna, era o femeie la volan, care plângea. Era pasagerul cu dureri la abdomen, nu putea să vorbească, avea respiraţie dificilă.

Am fugit din nou în camion, mi-am luat trusa, chitul de prim ajutor, şi am făcut ce am învăţat în cele două cursuri ale mele de prim ajutor. Un alt şofer a sunat imediat la poliţie, la ambulanţă.

Eu am bandajat şoferiţa, care avea o rană destul de urâtă la mână. Între timp celălalt pasager a leşinat, avea dificultăţi să respire.

Am luat perna, plapuma din camion, le-am pus pe jos, l-am întins. Iar când a venit ambulanţa m-am oprit, că nu ma era de mine.

Liftul remorcii era la 40-50 de metri de remorcă. Suspensiile pneumatice, aveam patru explozii, plus o suspensie smulsă din suport, aşa de puternic m-au lovit.

Nu am rezultatele alcooltestului, dar doamna de la volan mirosea foarte foarte puternic a băutură şi plâgea că o să-i ia poliţia permisul.”

Alt accident mortal în direct pe Facebook. Audi cu numere de Italia, impact mortal la 200 km/h: șoferul și o fetiță de 9 ani morți pe loc

Accident mortal pe autostradă la Venezia, ciocnire violentă între un microbuz românesc și un camion

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Începerea lucrărilor la Așezământul Românesc “Acoperământul Maicii Domnului și Sfântul Ierarh Nicolae” de la Bari

Eugen Tomac, scrisoare pentru Matteo Salvini: «Opriți această prigoană împotriva cetățenilor români care trăiesc în Italia!»