in

Oroare la Brindisi, doi români, un bărbat și o femeie, găsiți morți într-o locuință. S-au înjunghiat reciproc

Conform unei prime reconstituiri, bărbatul și femeia de origine română ale căror cadavre au fost găsite sâmbătă 25 ianuarie într-o casă din centrul istoric din localitatea Ceglie Messapica, în zona Brindisi, s-au înjunghiat reciproc în timpul unei dispute.

Bărbatul, Gheorghe Nechita, era un cioban de 41 de ani, iar femeia, Mara Țăran, era lucrătoare agricolă în vârstă de 51 de ani.

Conform reconstituirii, cei doi se aflau în apartamentul în care locuia femeia. În timp ce se certau, femeia l-ar fi lovit pe bărbat cu un cuțit. Acesta din urmă, înainte de a muri, ar fi reușit să o dezarmeze și să o rănească. Femeia ar fi încercat să scape, dar ar fi murit pe scări. Când vecinii au cerut ajutor, nu se mai putea face nimic. Ipoteza omor-sinucidere nu este exclusă, în timp ce rolul unei terțe persoane este exclus.

Mara Țăran era lucrătoare agricolă

Ciobanul decedat obișnuia să stea în casa cuplului sau a altor conaționali, cand se întorcea la Ceglie Messapica din Sicilia, unde lucra ca cioban.

Există speculații că între cele două victime s-ar putea să fi existat și o relație, care ar fi provocat tragicul epilog, despre care, probabil, soțul femeii ar putea cunoaște detalii Nici măcar un motiv economic nu este exclus.

Potrivit unora, ospitalitatea periodică oferită ciobanului nu erat gratuită. Există posibilitatea ca litigiile care au culminat cu înjunghierii să fie, de asemenea, legate de chestiuni legate de bani.

Soțul femeii în vârstă de 51 de ani, care nu era acasă, fiind la muncă în mediul rural în provincia Bari, a fost audiat de carabinieri, dar este considerat străin de fapte. Sunt făcute investigații pentru a verifica care ar fi putut fi cauzele conflictului dintre victime.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lodi, a ucis cu un glonț în spate un hoț român, proprietar italian de restaurant ACHITAT

Româncă arestată la Ostuni, o bătea constant pe bătrâna de 91 de ani de care trebuia să aibă grijă. Imagini dramatice