in

”Ultimul duel 2023”: Sorin Cujbă concurează în ultima etapă din campionatul ”Power Drift Cyprus” – românii invitați să-l susțină

”Ultimul duel 2023”. După un sezon destul de dificil pentru echipa Stefano’s Drift, în weekendul 20-21-22 Octombrie 2023, urmează ultima etapă din campionatul „Power Drift Cyprus 2023”, unde vom vedea din nou în acțiune piloți din toată Europa.
>>> Ștefan Cujbă e din nou în competiție la campionatele de drift, românii din Cipru sunt invitați să-l încurajeze

”Ultimul duel 2023”

A fost un sezon frumos dar care de multe ori, prin vremea nefavorabilă sau defecțiunile tehnice și mecanice s-au creat probleme pentru pilotul nostru, Cujbă Ștefan Sorin. Dar, cu toate astea, Sorin, după multe antrenamente, multă muncă și dând dovadă de o perseveranță deplină, promite pentru aceasta ultimă etapă din acest sezon că va crea spectacol pe pista de drift și ne va face mândri de el ca de fiecare dată.

Dragi români din Cipru, acum, mai mult că niciodată, Sorin are nevoie de noi sa fie prezenți în tribune și împreună putem crea o atmosferă frumoasă pentru echipa „Stefano’s Drift”. „Follow your dream” Sorin „Împreună, suntem mai puternici”.

Cujbă Ștefan Sorin are de 30 ani, este originar din județul Botoșani și se află în Cipru de la vârsta de 14 ani. În prezent el este mecanic, tată a doi copii și este singurul pilot român de drift din Cipru.

Concursurile de drift sunt competiții motorizate în care participanții încearcă să își demonstreze abilitățile de conducere în condiții extreme, în care autovehiculele sunt făcute să alunece controlat pe asfalt sau pe alte suprafețe cu aderență redusă. Driftul este o tehnică de conducere în care șoferul pierde intenționat aderența roților din spate ale mașinii și controlează alunecarea acesteia prin manevrarea volanului, accelerări sau frânări.

un articol de Ștefan Daniel Laurențiu, Cipru

Citiți despre succesele lui Sorin și aici:

>>> Român din diaspora, campion la concursurile de drift, poartă mereu steagul României pe mașina sa

>>> Un român participă la campionatul PowerDriftCyprus 2023, echipa invită pe toți românii să-l susțină

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Simona Bucura-Oprescu și Marina Elvira Calderone

Veste bună: Dosarele de pensii ale românilor care au lucrat în Italia vor fi soluționate mai rapid

Accident lângă Torino, Cristian Alăzăroaie (41) lasă în urmă soția și doi copii