in

Abia întors din Italia, prădat de o rudă apropiată, hoţii au cheltuit toţi banii la jocuri de noroc

Imediat ce-a aflat că vărul său, abia întors de la muncă din Italia, are bani puşi la păstrare în casă, un bărbat din Bacău şi-a chemat un prieten şi a dat atacul în toiul nopţii. I-a luat 1.300 de euro şi a reuşit să fugă, fără să ştie că ruda l-a recunoscut. Poliţia a aflat apoi de la păgubit toate detaliile şi a pus mâna pe suspecţi, iar cei doi riscă să ajungă în puşcărie pentru loviri şi furt calificat.

Gospodăria bărbatului din comuna Stănișești a fost călcată de hoţi după lăsarea întunericului. Atât proprietarul cât şi tatăl său s-au trezit ameninţaţi cu moartea, apoi luaţi la bătaie. Mare le-a fost uimirea când şi-au dat seama că unul dintre cei doi indivizi este chiar un văr apropiat.

Proprietarul casei spune că a fost lovit cu pumnii şi picioarele de unul dintre hoţi, în vreme ce amicul său scotocea după bani. Prinşi de poliţişti, cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate. Cătălina Creţu, IJP Bacău, pentru stirileprotv.ro: ”Doi tineri, unul de 22 de ani şi celălalt de 33, sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violențe şi furt calificat.”

Casa prădată de hoţi este într-o zonă ceva mai izolată de restul localităţii şi nimeni nu a auzit strigătele de ajutor. Din cei 1.300 de euro, poliţia nu a mai recuperat nimic. Bărbatul jefuit crede că hoţii au cheltuit toţi banii la jocuri de noroc.

Viareggio, turist bătut crunt și jefuit de un român: ”Niciodată nu voi mai pune piciorul în Italia”

Român jefuit în Trento, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea, poliția i-a găsit după un an mașina la fiare vechi