in

Și italienii jefuiesc bănci în România: arestat la Cluj pe baza imaginilor surpinse de camerele de supraveghere

Căutat în toată Europa, un italian care s-a ascuns în România şi a încercat să jefuiască o bancă din Cluj-Napoca a fost arestat. Imediat după tentativa de tâlhărie din bancă, pe baza imaginilor surpinse de camerele de supraveghere, poliţiştii i-au făcut suspectului un portret robot.

Ca să îl găsească pe individ, poliţiştii români au colaborat cu poliţiştii italieni şi au constatat că bărbatul are mandat european de arestare, emis de autorităţile din Peninsulă după ce a comis acolo două fapte de tâlhărie în 2011.

Astfel, autorităţile din Cluj au aflat că individul în vârstă de 54 de ani stă de mai mulţi ani în România. Pe lângă faptele ilegale pe care le-a făcut, acesta are o mică afacere în ţara noastră, un magazin de haine. În plus, presa din Peninsulă spune că bărbatul ar fi rudă cu o cunoscută actriţă din Italia, Stefania Sandrelli.

Acum, bărbatul este reţinut şi va fi cercetat pentru tentativă de tâlhărie calificată. După ce îşi va ispăşi pedeapsa pentru fapta comisă în România, va fi predat autorităţilor italiene.

Jafuri în serie la Messina, infractorii italieni se dădeau drept români

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Valentin Făgărășian, președinte PNL Italia: ”Lansez un apel către toți românii să voteze la alegerile europarlamentare și la referendum”

Anamaria Valeria Conea, candidată la Ascoli Piceno, pe Lista civică Celani Sindaco: ”Nu am ambiții politice”