in

Benevento, a încercat să violeze o româncă însărcinată, italian trimis în judecată abia după doi ani și jumătate de la incident

Un bărbat de 45 de ani din Paupisi, Ilocalitate din provincia Benevento, regiunea Campania, a fost trimis în judecată luni, de autorităţile italiene după doi ani şi jumătate, după ce a încercat să violeze o româncă însărcinată.

Incidentul s-a petrecut în iulie 2017, în Vitulano, când italianul a pătruns peste româncă în casă, a atins-o în zonele intime şi s-a dezbrăcat, cu intenţia de a o viola, deşi aceasta era însărcinată. Conform presei italiene, citate de observator.tv, românca a avut prezenţă de spirit, a ţipat şi a atras atenţia unei vecine care l-a pus pe atacator pe fugă.

Culmea este că italianul este victimă într-un alt dosar care are legătură cu acelaşi incident.

Concubinul româncei, tot român şi el, a vrut să-l şantajeze pe italian şi i-a cerut 3.000 de euro pentru ca femeia să-şi retragă plângerea. Cei doi s-au înţeles ca italianul să-i dea o primă tranşă din bani la începutul lui august 2017. Însă, atunci, italianul a mers la întâlnire alături de carabinieri, iar aceştia l-au reţinut pe român sub acuzaţia de şantaj.

Cele două procese, cel în care italianul este victimă şi cel în care este acuzat de tentativă de viol, vor începe în vara anului viitor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italian ucis în România, tatăl reclamă că a fost țepuit de un avocat român: „A încasat despăgubirile fără să știu. Cer intervenția statului italian”

”Dumnezeu să vă ajute, ați venit să mă salvați!”, bătrân de 82 de ani, bătut și batjocorit de o româncă ce ar fi trebuit să-l îngrijească