in

”Dumnezeu să vă ajute, ați venit să mă salvați!”, bătrân de 82 de ani, bătut și batjocorit de o româncă ce ar fi trebuit să-l îngrijească

O româncă de 52 de ani, care lucra ca îngrijitoare în Cosenza, Italia, a fost arestată după ce a bătut şi umilit bătrânul de 82 de ani de care ar fi trebuit să aibă grijă. Românca a fost dată în vileag de o altă îngrijitoare de origine bulgară. Aceasta le-a transmis carabinierilor că în casa respectivă se întâmplă lucruri necurate.

Conform presei italiene, citată de observator.tv, oamenii legii au mers la faţa locului şi l-au găsit pe bătrân pe un pat înghesuit într-un colţ al bucătăriei. Când i-a văzut pe carabinieri, bărbatul a izbucnit în lacrimi şi le-a povestit ofiţerilor tot ce s-a întâmplat. ”Dumnezeu să vă ajute, ați venit să mă salvați!” (“Che dio vi aiuti, siete venuti a salvarmi!”), le-a spus bătrânul.

Românca a fost acuzată că l-a bătut, l-a umilit şi l-a ameninţat cu moartea pe bărbatul de care trebuia să aibă grijă.

Ancheta a scos la iveală faptul că românca îl lovea pe italian în repetate rânduri, provocându-i răni serioase cu inelele de la mână, îl scuipa şi o dată chiar l-ar fi ameninţat că îl va înjunghia. Mai mult, românca i-ar fi furat italianului 3.500 de euro din cont.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Benevento, a încercat să violeze o româncă însărcinată, italian trimis în judecată abia după doi ani și jumătate de la incident

Catania, incendiu izbucnit de la bradul de Crăciun, româncă în stare gravă la spital, arsuri pe 90% din corp