in

”Dumnezeu să vă ajute, ați venit să mă salvați!”, bătrân de 82 de ani, bătut și batjocorit de o româncă ce ar fi trebuit să-l îngrijească

O româncă de 52 de ani, care lucra ca îngrijitoare în Cosenza, Italia, a fost arestată după ce a bătut şi umilit bătrânul de 82 de ani de care ar fi trebuit să aibă grijă. Românca a fost dată în vileag de o altă îngrijitoare de origine bulgară. Aceasta le-a transmis carabinierilor că în casa respectivă se întâmplă lucruri necurate.

Conform presei italiene, citată de observator.tv, oamenii legii au mers la faţa locului şi l-au găsit pe bătrân pe un pat înghesuit într-un colţ al bucătăriei. Când i-a văzut pe carabinieri, bărbatul a izbucnit în lacrimi şi le-a povestit ofiţerilor tot ce s-a întâmplat. ”Dumnezeu să vă ajute, ați venit să mă salvați!” (“Che dio vi aiuti, siete venuti a salvarmi!”), le-a spus bătrânul.

Românca a fost acuzată că l-a bătut, l-a umilit şi l-a ameninţat cu moartea pe bărbatul de care trebuia să aibă grijă.

Ancheta a scos la iveală faptul că românca îl lovea pe italian în repetate rânduri, provocându-i răni serioase cu inelele de la mână, îl scuipa şi o dată chiar l-ar fi ameninţat că îl va înjunghia. Mai mult, românca i-ar fi furat italianului 3.500 de euro din cont.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ