in

„Iată cât voi primi ca pensie.” Claudio Amendola, polemica asupra cifrei lunare

Iubitul actor italian Claudio Amendola dezvăluie câtă pensie va primi. Popularul actor care a acordat recent un interviu pentru Il Messaggero în care a abordat diverse subiecte. Printre altele, a vorbit și despre câștigurile sale – mari – și contribuțiile plătite pentru pensie.
«Este printre cei mai buni dansatori din lume!» Balerin român din Italia, vedetă în concursul „Amici 19” condus de Maria De Filippi pe Canale 5 VIDEO

În curând îl vom vedea pe Claudio Amendola într-un nou program, „Io Canto Generation”, un show de talente Canale 5 rezervat cântăreților aspiranți foarte tineri între zece și cincisprezece ani. În interviu actorul a dezvăluit că a câștigat foarte mult într-un singur sezon, dar că a plătit jumătate din el în taxe: „Dacă într-un an am câștigat trei milioane, am plătit cu bucurie mai mult de jumătate în impozite”.

Claudio Amendola dezvăluie câtă pensie va primi

Vorbind despre contribuții și impozite Claudio Amendola a lansat provocarea: „Ceea ce am vrut să spun este că câștig și plătesc totul în numele meu. Mulți oameni mult mai bogați decât mine lucrează sub numele multor companii. Și așa, uneori, părea ciudat și „drăguț” să plătești mai multe taxe decât anumite persoane care călătoresc la alte niveluri”.

„După 42 de ani de muncă și zeci de milioane de euro plătiți – spune Claudio Amendola – în doi ani voi primi patru mii de euro pe lună. Dacă mă gândesc că sunt anumiți manageri care primesc optzeci de mii. Fac o treabă pe care știu să o fac și nu m-am uitat niciodată la telefon. Întotdeauna am avut un contract de onorat. Acum regizez și dramele de televiziune în care joc.”
EXCLUSIV – Cine este Camelia Mihăilescu, soția generalului Vannacci: ”Am renunțat la TOT pentru a fi împreună”

Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da Claudio Amendola (@claudioamendolafanpage)

Săptămâna trecută, actorul care acum este și regizor a terminat filmările celui mai recent film „Ari Cassamortari”, continuarea succesului „I Cassamortari” de anul trecut. În interviu Amendola a vorbit și despre împăcarea dintre Francesco Totti și Luciano Spalletti „Sunt mulțumit, este o veste bună”. Apoi un pic de bârfă: după ce s-a despărțit de Francesca Neri în urmă cu câteva luni, actorul a regăsit dragostea. Noua lui parteneră se numește Giorgia și este designer de costume.

Claudio Amendola s-a născut pe 16 februarie 1963 la Roma, are 60 de ani. Este fiul actorilor Ferruccio Amendola născut la Torino, dar de origini romane, și Rita Savagnone născută la Roma, dar de origini siciliene și pugliese; este, de asemenea, tatăl Alessiei Amendola și strănepotul regizorului Mario Amendola. Cinematograful era deja scris în destinul său cu mult înainte de a se naște. Claudio Amendola a ajuns pe marile ecrane ca tânăr rebel al anului 1968, carieră care l-a însoțit și a crescut odată cu el. Totul a început în zorii zilei de 19 ani, după ce a fost vânzător, muncitor, salvamar, în prima linie în revoltele din ’68, a participat la drama televizată ”Poveste de dragoste și prietenie”. 

Imediat cucerind publicul, ceea ce i-a dus la debutul cinematografic în 1983 cu „Lontano da dove”, iar ulterior în comediile lui Carlo Vanzina de la „Vacanze di Natale” la „I mitici” în 1994, cu clișeul „italianului mediu. În 1993 a câștigat premiul David di Donatello pentru cel mai bun actor în rol secundar în ”O altă viață”, iar în 2015 a câștigat din nou premiul Nastri D’argento ca actor în rol secundar. Apoi a adăugat succes după altul în cinema și TV în CV-ul său. În 2014 a debutat ca regizor și a regizat comedia The Penguin’s Move. Unul dintre rolurile care i-au confirmat succesul a fost cel al lui Giulio Cesaroni din I Cesaroni, un serial de televiziune difuzat timp de șase sezoane pe Canale 5 între 2006 și 2014. În 2015, Amendola a revenit în cinema cu filmul axat pe crime în Roma contemporană regizat. de Stefano Sollima si intitulat Suburra. Începând din 2018, el este Carlo Guerrieri, protagonistul ficțiunii Rai 1 Nero a mezzo care, din 4 aprilie 2022, va debuta cu al treilea sezon.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sărbătoare pentru milioane de români: Onomastica Sfinților Mihail și Gavril

salarii diaspora

Angajatul din România încasează cel mai mic salariu din UE: ”Migraţia forţei de muncă în străinătate nu se va opri”