in

Moartea neașteptată a unei doctorițe din Palermo, Emanuela Tumbarello avea 50 de ani

Doctoriță de 50 de ani moartă subit la Palermo - Emanuela Tumbarello

Doctoriță de 50 de ani moartă subit la Palermo. Doliu în lumea medicală din Palermo: Dr. Emanuela Tumbarello a murit pe neașteptate. Născută în Marsala, avea 50 de ani și era director medical de anestezie și resuscitare la Spitalul Civic. Lasă în urmă două fetițe copii. Ani de zile trăise și lucrase în capitala Siciliei, unde absolvise facultatea și unde apoi se specializase în sectorul său.

Venezia, moarte inexplicabilă pentru o româncă de 33 de ani: i s-a făcut rău acasă

Cunoscută și apreciată nu doar pentru profesionalismul ei, ci și pentru marea ei umanitate: primise și o scrisoare de laudă de la Ministerul Sănătății pentru o operație care a salvat viața unei fetițe de doi ani din Burkina Faso, sosită în condiții foarte critice la Lampedusa, împreună cu mama ei.

Doctoriță de 50 de ani moartă subit la Palermo – Tristețea colegilor

Colegii ei și-au exprimat disperarea pentru dispariția ei bruscă. Printre primii care și-au exprimat condoleanțe, postând o fotografie pe Facebook, se numără dr. Giovanni Geloso: «Astăzi Spitalul Civico și CPR pierde un mare profesionist, dr. Emanuela Tumbarello. Zâmbetul tău se vede chiar și cu mască. O călătorie bună, Emanuela, odihnește-te în pace, te iubim cu toții”. 

Nu-i prescrie un medicament, doctor din Italia desfigurat de un pacient. „Ne este frică în clinici”

„Nu există cuvinte, atâta tristețe… Te voi păstra mereu în inima mea… Dumnezeu să te îmbrățișeze în curând. Călătorie în siguranță draga mea”, a scris Marianna Esposito. Și Yadira Man Torrente își amintește de ea ca pe o «persoană frumoasă, am în vedere vocea ei și cuvintele dulci pe care mi le-a spus ultima dată când ne-am întâlnit. Să ai o călătorie plăcuta”.

«Doamne, ce veste groaznică – scrie Giorgio Caldarella – nu vreau să cred, a fost o minune, o femeie care a adus bucurie care nu a trecut neobservată. Un medic grozav și o persoană copleșitoare. Îmi pare rău. Călătorie plăcută Emanuela”, relatează gds.it.

Liliana, dansatoare româncă celebră în Italia, moare după o boală fulminantă. „A recidivat rapid”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Organizarea consulatelor itinerante Reggio Calabria Cosenza

Organizarea consulatelor itinerante în Reggio Calabria și Cosenza pentru luna martie 2023, iată ce documente puteți solicita

Săptămâna de lucru 4 zile Italia

Săptămâna de lucru de 4 zile în Italia: mai puține zile de concediu medical, angajații mai puțin stresați