in

Rupere de nori la Roma, capitala inundată în zona de Nord, trafic blocat, copii salvați – VIDEO

Rupere de nori la Roma, o adevărată furtună a inundat marți 8 iunie o mare parte din oraș, creând mari probleme în special în zona de nord a Romei, unde, lângă Corso Francia, pompierii au salvat 40 de copii și 6 profesori blocați într-o grădiniță.

Străzi inundate, trafic oprit, orașul a fost paralizat. Străzile au devenit albii de râuri.

„În urmă cu puțin timp la Roma în corso Francia, terifiant. Solidaritate cu cetățenii capitalei”, a scris Matteo Salvini, postând un videoclip cu străzile inundate ale Romei.

„Orașul complet inundat, traficul blocat, canale evident blocate. Și intervenția pompierilor pentru a salva 40 de copii blocați într-o grădiniță. Inacceptabil. De fiecare dată, o simplă ploaie în Roma devine o furtună. Ajunge Raggi, ajunge!”, a comentat Luciano Nobili, deputat Italia Viva, referindu-se la Virginia Raggi, primarul Romei.

Au fost circa 50 de intervenții efectuate de pompieri pentru a elibera străzi și a facilita traficul. Intervențiile au vizat în special cadranul nordic al orașului și mai ales via Cassia și Ponte Milvio.

Vremea rea la Verona, grindină fără precedent și inundații, vânt de 100 km/h, Zaia declară starea de criză – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
gigi becali africa

Gigi Becali face acte caritabile în Africa. «Duc creştinismul acolo. Sunt misionar»

Sunt român în Italia, trebuie să îmi reînnoiesc cartea de identitate, care devine electronică. Ce se schimbă? Dacă pierd PIN-ul, cum îl pot recupera?