in

Guvernatorul Toscanei interzice prezența nevaccinaților în locurile publice! Se pregătesc „tabere de izolare” Covid

Guvernatorul Toscanei a anunțat că nevaccinații vor avea interzis în locuri publice!

„Voi lupta până la final cu cei care nu vor să-și facă vaccinul. Atitudinea noastră este de respect absolut până la 30 septembrie, după ce vom face bilanțul campaniei noastre de vaccinare și cei care nu s-au vaccinat nu mai au scuze ”, a declarat președintele Regiunii Toscana, Eugenio Giani, citat de ANSA.

„După acea dată – a subliniat Giani – cei care nu s-au vaccinat rămân acasă: acești oameni să nu încerce să vină în locuri publice, deoarece nevaccinarea lor prin alegere este un lucru de neconceput în economie și în interesul unei comunități care vrea să depășească urgența de sănătate”.

Guvernatorul Toscanei (PD) a anunțat și că „încep scrisorile de suspendare pentru lucrătorii no-vax din domeniul sănătății”, care „în Toscana sunt de aproximativ 4.500. Cei care nu intenționează să se vaccineze nu pot avea grijă de ceilalți ”.

„Tabere de izolare” Covid

La Florența a fost amenajată prima „tabără de izolare Covid”, așa cum vor fi amenajate în toate regiunile.

Este vorba de „Tabere de containere pentru asistența populației în caz de evenimente de urgență”, conform unui plan al Guvernului italian.

Planul prevede construcția generală a taberelor pentru o capacitate totală de aproximativ 8000 de persoane pe fiecare regiune.

Lucrările au deja a început în primul șantier, în Florența. Tabăra conține containere modulare amenajate ca dormitoare, cu baie, bucătărie.

Vor fi utilizate pentru a găzdui persoanele în carantină care nu au unde să se izoleze, care nu au loc la hoteluri sau în locuințele lor.

Luca Ciarleglio de la protecția civilă toscană a confirmatcă italienii pozitivi vor ajunge în containere. caz de imposibilitate de carantină în altă parte:

„Acestea nu sunt prima noastră alegere, care rămâne carantina de domiciliu pentru persoana Covid pozitivă.

Dacă această opțiune nu este disponibilă, există și hoteluri care au un acord cu administrația pentru a găzdui oameni. Aceste spații de cazare sunt varianta C ”.

Soț și soție cu Covid, nevaccinați, au murit în două săptămâni: au lăsat 5 copii

Giulia, 16 ani, moare a doua zi după vaccin. „Am găsit-o inconștientă pe canapea”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman italia fiu leucemie

Amendat şi lăsat fără maşină. Drama unui român venit în Italia să îşi trateze fiul bolnav de leucemie

romanca pod perugia

Perugia, româncă de 30 de ani, a vrut să se arunce de pe un pod, serviciile sociale i-au luat copilul