in

Ancona, răzbunarea unei badante: înlocuită cu una mai tânără, îi sparge nasul rivalei. „Mi-ai furat slujba”

Răzbunarea unei badante la Ancona

Răzbunarea unei badante la Ancona – Plecase în vacanță și o înlocuise o altă femeie: când s-a întors din vacanță a fost concediată. Și atunci ea s-a răzbunat pe noua angajată. Peste 50 de zile de prognostic pentru victima care a denunțat atacul suferit.
Badanta bătăușă, condamnată la închisoare. A fost filmată în timp ce o bătea pe bătrâna asistată – VIDEO

Răzbunarea unei badante la Ancona

Plecase în vacanță și abia aștepta să revină la muncă. Dar la întoarcerea din vacanță, a fost concediată și înlocuită de o femeie mai tânără. O manevră care nu i-a picat bine unei peruviane de 66 de ani care lucra ca îngrijitoare. În aceeași zi a concedierii, femeia și-a așteptat rivala în casa fostului ei angajator și a lovit-o cu pumnul, rupându-i septul nazal.

Femeia de 66 de ani este judecată și va trebui să răspundă pentru acuzațiile de agresiune calificată, scrie TGcom24. Audiată de judecător, victima a povestit episodul,. În perioada vacanței îngrijitoarei, bătrâna se înțelesese mai bine cu înlocuitoarea, hotărând astfel să o angajeze în locul „titularei”. În acea zi, angajatoarea, o femeie în vârstă din centrul orașului, îi spusese noii angajate să nu fie găsită acasă pentru că fosta ei badantă va veni să-și ridice efectele personale și să încaseze ultimele plăți. Au existat dezacorduri cu privire la acea concediere și nu a vrut să provoace probleme.
S-a logodit cu bătrânul, apoi dă-i bătaie, mai ales când se îmbăta: badantă ucraineană arestată

Agresiunea

Răzbunarea unei badante la Ancona – Badanta de 66 de ani a plecat apoi și astfel noua îngrijitoare a fost chemată la telefon pentru a-i da undă verde să se întoarcă. Însă conaționala a organizat o ambuscadă ascunzându-se în apropierea casei, în interiorul unei mașini parcate.

Se presupune că a ajuns la ea din spate apoi a tras-o și în timp ce s-a întors a lovit-o cu pumnul strigând: „Ești o ticăloasă…, mi-ai furat slujba”. Victima a ajuns la spital cu un prognostic de 50 de zile, raportul vorbea despre nasul și buza rupte.

Tânăra de 37 de ani a fost salvată de fiica femeii pe care o îngrijea și de partenerul ei. I-a sunat pe telefonul mobil după ce a ajuns la pământ sângerând. Mai întâi a fost tratată la serviciul medical de urgență, apoi a fost transportată la spital pentru îngrijiri. În final s-a făcut plângerea la poliție și recent a fost primul termen de judecată.
Fostă badantă arestată la Arezzo, prinsă la furat din casa în care a lucrat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
baraca romani

Italia, povestea unei familii de români care locuiește într-o baracă, fără curent și apă: ”Asta e toată casa noastră” – VIDEO

Profesorul Alessandro Orsini: "Cariera mea distrusă, nu am viitor în Italia"

Prof. Alessandro Orsini, declarații contra curentului la „Carta Bianca” (Rete 4): „Asta este soluția în Israel”