in

Au furat 1.000 de cutii de ton Rio Mare, ascunzându-le în căruciorul copilului, patru români denunțați

Au furat 1.000 de conserve de ton Rio Mare, în Reggio Emilia.
Patru români au fost denunțați. Conservele erau ascunse în căruciorul bebelușului, deja făcuseră raiduri în trei supermarketuri când au fost prinși.

Au intrat în supermarketuri pentru a fura ton. Și numai de la marca Rio Mare. Iar prada a fost destul de mare: 384 de conserve furate de la Ecu de la San Polo, alte 240 de la Sigma din aceeași localitate, 180 de la Ecu de la Montecchio și 280 de la Sigma de la Bibbiano, potrivit Il Resto del Carlino.

Peste o mie de conserve de produse în ulei, pentru o valoare de aproximativ 1.500 de euro, scoase din magazine printr-o ascunzătoare din căruciorul bebelușului, împins de o aparentă familie normală de patru persoane care mergea la cumpărături.

Dar imaginile de supraveghere video au permis carabinierilor San Polo să denunțe patru români: doi bărbați de 25 și 27 de ani, o femeie de 46 de ani, domiciliată în zona milaneză și un tânăr de 23 de ani, rezident în Parma.

Unul dintre ei stătea de pază, alți doi au luat pachetele de ton, au trecut la ultimul complice împingând căruciorul, pentru a fi ascunse într-un spațiu sub bebeluș. În cele din urmă, fugeau cu mașinile lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi români arestați la Vigonza (Padova), dețineau explozibil de tip „Mama lui Satan” pentru aruncat bancomate în aer

Cosenza, româncă de 33 de ani acuzată de jaf și CRIMĂ, victima este un bătrân de 78 de ani