Menu
in

Maria, complet vaccinată, a murit la doar 17 ani după ce a fost internată la Perugia: „Era bine, doar dureri în gât și febră”

Moare la 17 ani la Perugia. O nouă moarte inexplicabilă în Italia. Maria Elia a murit la vârsta de 17 ani în spitalul din Perugia la 36 de ore de la internare: a mers la urgențe cu durere în gât și febră. Negativă la Covid, era complet vaccinată și nu a avut boli anterioare. Părinții ei cer acum claritate: „Vrem adevărul”.

Moare la 17 ani la Perugia

Maria Elia, o tânără de 17 ani, a murit la Perugia duminică, 27 martie, după ce a fost internată pentru febră și dureri în gât. T

Tatăl ei a sesizat procuratura, pentru a avea răspunsuri asupra cauzelor morții fiicei sale. O modalitate de a cere dreptate și de a ști ce s-a întâmplat cu fata care „era bine, nu era pozitivă pentru Covid și nu avea boli anterioare”.

Viareggio, moare la 45 de ani: tocmai își făcuse a treia doză

Deces la 36 de ore de la spitalizare

O dramă care a avut loc în mai puțin de 48 de ore și care a început sâmbătă când Maria a fost însoțită de la Balanzano, unde locuia cu familia ei, la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia: se simțea rău, avea o durere în gât și ceva febră.

La scurt timp după internare, starea tinerei de 17 ani s-a înrăutățit și a fost necesar să o intubeze și să o transporte la secția de terapie intensivă, unde a murit a doua zi: „A fost testată negativ pentru Covid la spital – se arată pe pagina dedicată strângerii de fonduri – finalizase și ciclul de vaccinare anti-Covid și mai presus de toate nu avea boli anterioare”, potrivit fanpage.it.

Moare la 53 de ani a doua zi după vaccin, familia în lacrimi: „Vrem să știm de ce”

A fost negativă pentru Covid și nu a avut nicio boală anterioară

După deces s-a dispus efectuarea autopsiei, însă părinții au decis să depună plângere la Carabinieri din Marsciano iar autopsia a fost blocată și apoi efectuată pe mandatul procurorului din Perugia care a deschis un dosar împotriva unor necunoscuti pentru omor. „Sunt conștient că am pornit pe un drum judiciar lung, întortocheat și împovărător… dar vreau adevărul pentru Maria, care a fost o forță a naturii – se arată în postarea făcută de tatăl ei pe Facebook – entuziasmul și visele ei s-au stins. duminică, 27 martie, în spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.5]
Exit mobile version