in

Italia, româncă salvată în ultimul moment de la înec. ”Încet-încet, am reușit să o facem să respire”

Italia, româncă salvată în ultimul moment de la înec. ”Încet-încet, am reușit să o facem să respire”.

O româncă a fost salvată de la înec de un bărbat italian care, din fericire, se afla în apropiere de locul incidentului și a intervenit la timp. ”Femeia era cianotică și inconștientă”, își amintește italianul, ”dar, încet-încet, am reușit să o facem să respire”, a declarat el citat de presa italiană.

Incidentul a avut loc la Falconara, o mică localitate situață în apropierea orașului Ancona, regiunea Marche.

Italia, româncă de 48 de ani, găsită moartă în casă, soțul și o prietenă cu care locuia sunt principalii suspecți

Italia, româncă salvată în ultimul moment de la înec

Femeia în vârstă de 47 de ani, de origine română, care duminică după-amiază a riscat să se înece în apele din fața pasajului suprateran Tramontana, a fost internată în secția de terapie intensivă a spitalului Torrette, fiind salvată de intervenția promptă a lui Riccardo Bargilli, șofer la compania Conerobus.

Femeia, care a fost apoi salvată de personalul medical și de asistență medicală al Crucii Galbene din Falconara, se afla în stare de inconștiență și, deși și-a recăpătat respirația, a fost internată pentru sindrom de înec. Ea a fost intubată în secția de reanimare de la Torrette.

Viața ei nu ar trebui să fie în pericol, dar pentru medici prognosticul rămâne rezervat.

”Femeia era cianotică și inconștientă”

Femeia a fost salvată de Riccardo Bargilli, în vârstă de 52 de ani, din Falconara, care era în acel moment pe porțiunea de plajă unde a avut loc episodul. Bărbatul a văzut-o pe femeie gâfâind: a ajuns imediat la ea, dându-și seama că era în stare de inconștiență, după ce înghițise și o cantitate mare de apă.

Împreună cu un prieten, a scos-o din apă și a început să-i facă masaj cardiac și o manevră pentru a o face să expulzeze cel puțin o parte din apa sărată pe care o ingerase.

„Femeia era cianotică și inconștientă”, își amintește Bargilli, „dar, încet-încet, am reușit să o facem să respire și să scoatem o cantitate destul de mare de apă din ea. Nu vorbea, dar starea ei se îmbunătățea ușor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Hidrocentrale din România, proprietatea mafiei din Italia: mega-sechestru pe bunurile legate de un clan din ‘Ndrangheta

sesiune informare online

Italia, sesiune online de informare pentru îngrijitoare și asistente familiale, iată când și cum puteți participa