in

Român arestat la Bergamo după ce a fost prins că furase un pui la rotisor: ”N-am mâncat de patru zile”

Român arestat la Bergamo după ce a fost prins că furase un pui la rotisor. Un bărbat în vârstă de 33 de ani din România a fost prins de către polițiștii dintr-un supermarket Il Gigante din Bergamo în timp ce încerca să fure un pui la rotisor, întreg, și mai multe produse de igienă personală, printre care creme hidratante și tonice pentru bărbierit.
În fața instanței, individul și-a explicat gestul, afirmând că nu mâncase de patru zile și că a fost nevoit să fure alimente pentru a-și potoli foamea. A adăugat că intenționa să vândă cremele hidratante și aftershave-ul.
>>> Citiți și: Român arestat după un jaf de 20.000 de euro, a spart acoperișul unei tutungerii cu târnăcopul

Prins că furase un pui la rotisor

Potrivit bergamonews.it, românul a fost prins în timp ce încerca să părăsească magazinul, declanșând alarma deoarece etichetele anti-furt erau încă lipite de unele produse, inclusiv de aftershave-ul ascuns sub haine. Echipa de securitate a alertat imediat autoritățile, iar o patrulă de la Carabinieri din Bergamo a intervenit.

Având deja antecedente, bărbatul fusese denunțat anterior pentru furt la Bonomelli pe 13 februarie. Dat fiind acest istoric și faptul că acum era reținut pentru tentativa de jaf, individul a fost arestat.
>>> Citiți și: Ciobanul român care a ucis cu pietre doi frați sicilieni, condamnat la 25 de ani închisoare

Procesul a fost amânat

În sala de judecată, românul s-a scuzat și a implorat judecătorul să nu-l trimită în închisoare, menționând că are o audiere pentru custodia fiicei sale programată pe 4 martie în România. A recunoscut, de asemenea, că se confruntă cu probleme legate de consumul de narcotice, cum ar fi cocaina și heroina, și a menționat că a început un proces de detoxificare.

Arestarea bărbatului a fost validată, iar instanța a impus interdicția sa de a locui în Bergamo și în provincia înconjurătoare. Procesul a fost amânat pentru 25 martie, după o cerere de termen pentru apărare formulată de avocatul său.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bani de la Guvernul României pentru proiectele românilor din Diaspora, a început o nouă sesiune de finanțare

Sanremo, un șofer român a lovit cu camionul doi tineri și a părăsit locul accidentului