in

Sanremo, un șofer român a lovit cu camionul doi tineri și a părăsit locul accidentului

Un elev de 17 ani a murit după ce a fost lovit în această dimineață chiar înainte de ora 8 dimineața de un camion condus de un șofer român, care nu s-a oprit după accident. S-a întâmplat în zona Valle Armea, în Bussana, un cartier din Sanremo. Șoferul a fost arestat puțin mai târziu.

Elev mort la Sanremo: arestarea șoferului român de camion a fost confirmată

Băiatul, Mohtadi Doukhani, se afla în compania surorii sale de 15 ani, Manar Doukhani, și mergea de-a lungul peretelui când vehiculul i-a lovit pe amândoi. Fata a fost transferată la spitalul Pietra Ligure din cauza numeroaselor și foarte grave politraumatisme semnalate.

Camionul, un camion cu remorcă cu număr de înmatriculare românesc, care transporta țevi de oțel, a fost depistat, dezvăluie Sanremonews.it. Șoferul este acum audiat de polițiștii locali. Camionul a fost blocat nu departe de locul accidentului cu șoferul în stare de șoc. Deocamdată nu se știe dacă bărbatul a fugit de frica celor întâmplate sau din alte motive. Vehiculul a fost găsit și datorită reconstituirii mișcărilor sale cu ajutorul camerelor Primăriei.

Italia, român găsit mort la două săptămâni după ce avusese accident. Era în epava mașinii

Șoferul de camion român a fost arestat și va trebui să răspundă pentru ucidere rutieră, neacordare de asistență și vătămare din culpă. Breteaua pe care circula era interzisă circulației camioanelor.

Cosenza, român lovit mortal de o mașină, șoferul a fugit de la locul accidentului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Prins că furase un pui la rotisor

Român arestat la Bergamo după ce a fost prins că furase un pui la rotisor: ”N-am mâncat de patru zile”

Unul din trei italieni vrea să se reintroducă pedeapsa cu moartea: sunt mulți care o cer și pentru cazuri de furt