in

Român ars de viu la Villafranca, închisoare pe viață pentru toți cei trei inculpați


Trei condamnări pe viață pentru omucidere voluntară, condamnare la plata cheltuielilor și interdicție perpetuă de a ocupa funcții publice.

Aceasta este sentința Curții cu Juri din Verona pentru Liliano Bosoni, Cristian Tuca și Eros De Mori, acuzați pentru uciderea lui Vasile Todirică, bărbat fără adăpost român în vârstă de 42 de ani, anunță L’Arena.

În noaptea de 7 iulie 2019, Vasile a fost atacat brutal pe un peron din gara din Villafranca, unde trăia cu ceilalți tovarăși ai săi fără adăpost, inclusiv cei trei condamnați.

După o lungă audiere finală, ieri, dedicată rechizitoriului procurorului Elvira Vitulli care a condus investigațiile, și pledoariile avocaților, seara a venit sentința procesului deschis la începutul lunii octombrie.

Instanța de judecată i-a condamnat pe cei trei la închisoare pe viață pentru omucidere voluntară, excluzând circumstanțele agravante din motive banale solicitate de procuror.

Cei trei vor trebui să plătească cheltuielile de judecată și de arestare preventivă și să despăgubească unchiul victimei, Petrica Constantin, cu 15 mii de euro și Municipiul Villafranca cu 1.390 de euro pentru cheltuielile suportate pentru transferul corpului lui Todirica în România, precum și cheltuielile legale ale ambelor părți civile: 3.800 pentru Villafranca și 4.500 pentru Costantin.

Motivele sentinței vor fi publicate în 60 de zile, dar apărătorii anunță deja apel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catania, o româncă de 49 de ani s-a măritat cu un bătrân italian de 90 de ani, instanța a decis anularea căsătoriei

iohannis ziua nationala

Ziua Naţională, fără fast în acest an. Iohannis: «Niciodată n-am întâmpinat 1 Decembrie cu atâta îngrijorare și strângere de inimă»