in

VIDEO – Polițist italian filmat în timp ce bate un român la Rieti. „A fost declanșată o anchetă disciplinară”

Român bătut de un polițist la Rieti. Un polițist aflat în serviciu în brigada mobilă a Poliției din Rieti va fi supus procedurilor disciplinare după ce a fost filmat de niște trecători în timp ce, în timpul unei arestări, a lovit cu bastonul un român de 25 de ani.

Incidentul a avut loc vineri seară în centrul istoric al orașului, unde polițiștii fuseseră chemați să intervină pentru a opri un tânăr care făcea daune mașinilor parcate.

Avocat italian bătut până la moarte și jefuit de un român: o sticlă cu bere l-a trădat pe criminal, care se grăbea să fugă în România

Român bătut de un polițist la Rieti

Român bătut de un polițist la Rieti

„Cu referire la un filmuleț care reproduce momentul verificării – relatează Sediul Poliției – deși este clar că subiectul se află într-o stare de puternică alterare, unul dintre operatori folosește bastonul din dotare; deja a fost declanșată o anchetă disciplinară. pentru acest comportament împotriva sa și a fost sesizată autoritatea judiciară”.

Român bătut de un polițist la Rieti – Românul în vârstă de 25 de ani, care se dezbrăcase, a fost arestat de polițiști „pentru infracțiunile de vătămare agravată, ultraj și vătămare a unui funcționar public și, la dispoziția autorității judiciare, a fost supus arestului la domiciliu la casa lui”, relatează Tgcom24.

Jaf la Milano: O româncă însărcinată a bătut un bijutier, pentru a-i fura un lingou de jumătate de kilogram de aur

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Papa Francisc va adresa un salut românilor, în limba română duminică, la rugăciunea Angelus, cu ocazia Zilei Naționale

fontana del tritone

”Fontana del Tritone” din Roma va fi iluminată în culorile drapelului României, cu ocazia Zilei Naționale a României