in

Român RĂPIT și TORTURAT de o bandă de tineri italieni, la Ostia. „I-am dat o lecție”

Român RĂPIT și TORTURAT de o bandă de tineri italieni la Ostia.

Un român din Italia şi un grădinar bengalez au fost ţinta atacurilor unei bande de italieni, la Ostia, lângă Roma. Românul a fost crunt bătut, umilit şi jefuit pentru că a intervenit pentru a-l salva pe asiatic.

O bandă de şase tineri italieni, toţi şomeri, a ajuns pe mâna Poliţiei din Italia după ce a stârnit teroare în Ostia. Potrivit presei italiene, citate de „Adevărul”, tinerii, toţi şomeri, fără nicio ocupaţie, erau cunoscuţi în zonă, iar localnicii s-au plâns în repetate rânduri de comportamentul lor antisocial.

Ostia, româncă exploatată şi bătută pentru a achita datoria de 8.000 de euro a iubitului

De data aceasta a venit rândul a doi tineri străini, un român şi un bengalez, dar există suspiciuni că banda ar fi răpit şi ucis înainte un alt tânăr.

Antonino Amendolia, comisar adjunct al secţiei de poliţie Lido, a povestit că totul a început atunci când doi dintre cei şase italieni au intrat într-un bar unde au observat un tânăr bengalez.

Tâlhărie incredibilă la Verona, doi italieni s-au prefăcut că vor Bitcoin de la un român. La întâlnire, l-au bătut și l-au jefuit

Atacurile

Fără să-l cunoască, absolut din senin, l-au atacat şi l-au luat la bătaie, însă victima a reuşit să fugă.

Cu italienii pe urmele sale, asiaticul a căutat să se refugieze într-un club unde cunoştea un cetăţean român, boxer.

Acesta a intervenit pentru a aplana conflictul. A reuşit chiar să-i pună pe fugă pe bătăuşi, fără să-şi imagineze însă ce va urma.

Culmea, tocmai cei doi italieni au apelat la Poliţie, iar la sosirea oamenilor legii au susţinut că au fost atacaţi „de o bandă de străini”.

Totuşi, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au arătat adevărata dinamică a faptelor, însă abia ulterior, în urma analizei imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă, anchetatorii au putut să vadă cum au decurs lucrurile cu adevărat.

Doi italieni și un român condamnați la închisoare pe viață, au bătut și ars de viu într-o gară un român cerșetor

Răzbunarea

Deranjaţi de intervenţia românului, italienii au decis să le dea o lecţie celor doi, la 36 de ore distanță.

Primul pe listă a fost asiaticul pe care l-au luat, l-au băgat într-o maşină şi l-au bătut cu cruzime, apoi l-au jefuit. Câteva ore mai târziu a venit rândul românului. Italienii l-au pândit şi au sărit asupra sa înarmaţi cu bare de fier.

L-au prins şi l-au lovit ore în şir, după care l-au obligat să-i ducă la el acasă, unde i-au luat tot ce avea mai de preţ, inclusiv un bunuri electronice.

După ce l-au obligat să scoată de la bancă toţi banii pe care îi avea în cont, l-au dus în apropiere, într-o pădure, unde l-au bătut din nou şi l-au abandonat într-o stare gravă.

În cele din urmă, ei au ajuns în arestul Poliţiei, acuzaţi de răpire, jaf şi violenţe agravate. La percheziții s-au găsit în locuințele lor și droguri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
muncitori constructii

Criză de muncitori şi pe şantierele din România. «Am ajuns să angajăm femei»

Românii din insula siciliană Lipari: „Este minunat aici, dar visăm să ne întoarcem acasă”