in

Româncă strangulată și incendiată la Bolzano, cu două săptămâni înainte de a pleca în vacanță în România

Corpul femeii a fost găsit în 17 iulie aproape carbonizat într-o garsonieră din Brunico (Bolzano). Dar Nicoleta Căciulă, 46 de ani, a fost sugrumată mai întîi, apoi incendiată. Este posibil să fi fost ucisă, consideră anchetatorii.

Corpul a fost găsit pe podeaua locuinței, parțial învelit într-o pătură. Magistratul a ordonat autopsia, pentru a clarifica dinamica exactă a evenimentului.

Rezultatele autopsiei au întărit suspiciunile deja mari legate de tragedia de la Brunico. Examinarea corpului a modificat în mod semnificativ cadrul general al probelor.

De fapt, femeia a murit de asfixierea prin strangulare cauzată de utilizarea cablului electric găsit înfășurat în jurul gâtului. Autopsia a constatat lipsa de urme de fum în plămâni, demonstrație a faptului că femeia nu mai era în viață când focul a început să se răspândească.

Focul ar fi putut fi pus de criminalul care, înainte de a părăsi garsoniera, a încercat să dea foc pentru a arde corpul si elimina probele. Iar potrivit pompierilor, focul nu a avut cauze accidentale.

Victima era din Vlădești, județul Argeș. Era muncitoare la firma Rubner, care se ocupă de construcții din lemn. În două săptămâni, la începutul lunii august ar fi trebuit să meargă în România, în vacanță, a declarat o prietenă româncă pentru Corriere dell’Alto Adige.

Româncă ucisă la Bologna cu un pistol pentru porci, arestare validată pentru un italian de 55 de ani

Palermo, româncă ucisă în fața copilului pentru câțiva euro, anchetatorii au reuşit să-i prindă pe criminali

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cartea publicată de asociaţia culturală italo-română “Decebal” din Triest: ”De la Traian la Cortina de Fier”

Italia, putem ucide hoțul care fură din locuință sau dintr-un local? E legitimă apărare?