in

Ticino, vindea ceasuri Rolex false, român denunțat după ce a fost demascat de un cunoscător

Un român de 40 de ani, din Ticino, a făcut mulţi bani, după ce a vândut ceasuri Rolex, despre care susţinea că sunt de aur, cu suma de 4.500 de euro, la ofertă. Însă, ceasurile erau replici foarte bine realizate, care au păcălit mai multe persoane, până când românul i-a vândut un fake şi unui cunoscător, care a alertat Poliţia.

Un român din Ticino va trebui să răspundă acuzaţiilor de fraudă şi înşelăciune, după ce a vândut mai multe fake-uri Gold Rolex unor persoane cărora le-a spus că ceasurile sunt originale.

Falsurile erau atât de bine făcute, încât era aproape imposibil să-ţi dai seama, însă românul a avut atât de multă încredere în ce făcea, încât a încercat să-i vândă unul şi unui cunoscător în ceasuri. Iniţial, şi acesta a fost păcălit, însă când a ajuns acasă şi a analizat ceasul, şi-a dat seama că a fost înşelat şi a alertat Poliţia, informează observator.tv.

Bărbatul a mai vândut două fake-uri într-un bar din centrul localității Luino, unui proprietar de restaurante vietnameze din Paris și un om de afaceri din Monaco. Prețul „la oferta” a fost de 4.500 de euro, adică o zecime din costul unui ceas Gold Rolex real.

Cei doi au observat înșelăciunea, mergând la Poliţie. O percheziţie a avut loc la locuinţa românului, unde s-au mai găsit alte cinci fake-uri.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Situație complicată pentru votul în străinătate: ”Ştiţi că nu avem bani pentru alegerile din diaspora?”

Criză de portari și cameriste în Italia, firmele au ajuns să caute personal în România. Ce salarii promite un hotel din Verona