in

Un chirurg și un anestezist sunt acuzați de omor în cazul morții subite a româncei de 28 de ani din Perugia

Un chirurg ortoped și un medic anestezist sunt acuzați de omor în cazul Ioanei Lingurar, românca de 28 de ani care a murit subit înaintea unei operații de rutină într-o clinică privată din Perugia, Italia. Tânăra mămică a făcut stop cardio-respirator înainte de a fi supusă unei operații de rutină, într-o clinică privată din Perugia.

Presa italiană anunță că există doi suspecți în cazul morții tinerei românce Ioana Lingurar. Este vorba despre chirurgul ortoped și anestezistul clinicii private „Villa Fiorita” din Perugia. Cei doi sunt acuzați de infracțiunile de omor și neglijență medicală.

Autopsia va fi efectuată de doi medici legişti, Marco Di Paolo şi colegul său Angelo Raffaele De Gaudio, profesor titular de anestezie și resuscitare la Universitatea din Florența.

Reamintim că Ioana Lingurar a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la secția de Terapie Intensivă a spitalului Santa Maria della Misericordia, în Perugia. Tânăra româncă fusese adusă acolo după un stop cardiac suferit la o clinică privată, în timp ce era pregătită pentru o intervenție chirurgicală la șold.

Operația fusese planificată cu ceva timp în urmă şi trebuia să fie una simplă, de rutină, cu anestezie locală, scrie publicaţia italiană La Nazione, citată de observatornews.ro. Ioana, însă, din motive neştiute încă, a intrat în stop cardio-respirator. A fost transportată de urgenţă la spital, unde s-a stins în noaptea de vineri spre sâmbătă. Doar autopsia va elucina misterul morții Ioanei Lingurar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A gătit pentru Ioan Paul al II-lea, Silvio Berlusconi și actori celebri, apoi s-a decis să se stabilească în România, povestea unui chef italian celebru

ivermectina

Românii golesc stocurile de antiparazitare pentru câini pentru a se trata de COVID-19. Medic: «Nu ne vaccinăm, dar luăm medicamente pentru animale»