in

O româncă de succes DESCHIDE un restaurant la Pontedera și angajează șase persoane

Joi 23 iulie în Piazza Nilde Iotti din Pontedera, Mariana Stroe, o româncă de succes, de profesie web designer, a deschis restaurantul Catish.

Un nou restaurant și-a deschis porțile în Pontedera, în provincia Pisa, anunță Il Tirreno.

Se numește Catish lounge & pub, în Piazza Nilde Iotti din zona Scolmatore. Va fi deschis de dimineață până la miezul nopții, cu accent pe micul dejun, prânz, cină pe bază de hamburgeri și sandwich-uri, dar mai ales cu serate cu muzică live, programe cu DJ și karaoke.

O nouă aventură care, printre altele, a dus la angajarea a șase persoane, un număr pe care Mariana Stroe speră să-l crească: „Este unul dintre obiectivele mele, dacă lucrurile vor merge bine”.

Mariana are 34 de ani, din care 11 i-a petrecut în Italia. Antreprenoarea de origine română se ocupă de design web și marketing digital într-un birou comercial cu vedere la Piazza Nilde Iotti, precizează Il Tirreno. Și într-o lună a luat decizia de a deschide restaurantul care reprezintă visul său.

„Aceasta nu este o situație, ca în multe cazuri, a unei activități care ar fi trebuit să se deschidă la începutul anului și care, din cauza carantinei, a fost deschisă după luni de zile. Nu – spune Mariana – lucrez în acea zonă și barul de acolo a fost închis luni întregi. Așadar, acum o lună am decis să iau această cale».

Inaugurarea a avut loc joi, 23 iulie, în localul care a găzduit ani de zile „Botero” al lui Stefano Susini. Apoi, o franciză de restaurant a preluat localul, dar lucrurile nu au decurs într-un mod pozitiv.

Și acum vine această nouă activitate care își propune să atragă atenția celor care trăiesc viața de noapte. Va fi deschis în fiecare seară, în timp ce ziua doar de luni până vineri.

Explicația acestei decizii este simplă: în timpul săptămânii, locul este destinat celor care lucrează, în special la birourile și magazinele din zonă, în timp ce în weekend acest tip de clienți scade.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un moldovean a construit UN TANC în Italia, voia să obțină independența Veneției: 3 ani de închisoare!

Poveste halucinantă: întors din Italia cu 2 milioane de euro despăgubiri, un român și-a violat fiica de 13 ani și a lăsat-o însărcinată