in

Româncă din Avezzano, și-a găsit casa jefuită de hoți: „Sunt disperată”

Și-a dus fiica la gradiniță și apoi s-a dus la muncă, dar la întoarcere și-a găsit casa jefuită de hoți. Acum românca din Avezzano a lansat un apel: „Ajutați-mă să refac economiile pentru fiica mea, erau pentru fiica mea, să facă Crăciunul cu bunicii”.

Româncă din Avezzano, jefuită de hoți

Andreea Crețu este o tânără mămică singură, de origine română care locuiește și lucrează în Avezzano (Abruzzo) ca badantă, de 18 ani. Dimineața trecută ea a relatat ce sa întâmplat la secția de carabinieri Avezzano, scrie Marsica Live

Hoții au forțat ușa din față a casei și au scotocit peste tot în căutare de bani și obiecte de valoare. Au reușit să ia câteva obiecte de aur dar mai ales au găsit pușculița fiicei ei de patru ani, unde mama ei strângea bani pentru ea de ani de zile.

Româncă de 60 de ani, badantă la Livorno, jefuită de doi tineri: ”Eram disperată și plângeam… va trebui să țin ghipsul la încheietură timp de o lună”

Erau banii pentru fetiță

„Au fost 700 de euro”, comentează Crețu, „economii pe care am reușit să le pun deoparte cu multe sacrificii. Sunt disperată. Sunt singură și locuiesc și muncesc pentru fiica mea, care are și ea probleme de sănătate. Lucrez între Avezzano și Roma. Banii erau pentru ea, să petreacă Crăciunul la bunici, i-am promis”.

„Mi-e frică”, continuă ea, „a fost înfricoșător să văd casa în acele condiții. Sunt speriată. Sper foarte mult ca Municipiul Avezzano să monteze camere pe oraș cu care să-i poată demasca pe cei care sunt responsabili pentru astfel de gesturi rele”.

La final lansează un apel: „Sper să mă ajute cineva să-mi recuperez banii pentru fetiță, erau toți pentru ea!”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.5]
rares bogdan minister diaspora

Negocieri PSD-PNL, Rareș Bogdan: „Am cerut un Minister pentru Diaspora”

clanul Mondialu Italia

Italia, clanul Mondialu implicat în escrocheria cu venitul de cetățenie