in

Contrabandist român arestat la Caserta, confiscate 5.000 de cartușe de țigări în valoare de 300.000 de euro

Poliția Fiscală din Caserta a supus controlului un camion cu prelată, cu numere românești, la ieșirea de la punctul de taxare autostradală Caserta Sud de pe A1.

Șoferul de naționalitate română, care imediat a părut în puternică stare de tensiune, a declarat militarilor că transportă piese de schimb pentru autovehicule, prezentând aferenta documentație administrativă. Militarii de la Garda de Finanțe din Caserta, devenind totuși suspicioși pentru că marfa era ascunsă vederii în 5 cutii din lemn presat de volum mare complet sigilate, au decis să procedeze la o verificare detaliată a încărcăturii camionului, descoperind – în mod abil ascunse în interiorul cutiilor – 5.029 de cartușe de țigări de contrabandă cu o greutate totală de peste o tonă.

Operațiunea de contabilizare a încărcăturii ilegale a permis să se stabilească faptul că tutunul, destinat pieței din Campania și fără însemnele statului, purta mărcile de țigarete Marlboro, LM, Mayfair și Richmond.

La finalul operațiunilor, țigările și vehiculul utilizat de contrabandist, cu o valoare de peste 300.000 de euro, au fost puse sub sechestru, în timp ce subiectul responsabil de traficul ilicit a fost arestat pentru contrabandă de tutun prelucrat în străinătate.

Sunt în curs anchete pentru a se ajunge la rutele de aprovizionare.

Napoli, cantitate uriașă de țigări de contrabandă într-un camion românesc, ascunse în panourile izolatoare

Autocar românesc de linie, burdușit cu țigări de contrabandă, oprit la intrarea în Italia. Șoferul riscă 5 ani închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piroman periculos! A incendiat șase mașini într-o noapte la Roma, în cartierul Eur, român de 36 de ani arestat

Deputatul Doru Coliu cere despăgubiri pentru românii din Catalonia: ”Voi cere bani pentru începutul unei noi vieți, în altă țară”