in

Studentă violată sub un pod din Florența de un român. Salvini: «Să fie castrat»

Șoc la Florența, după violul suferit de o studentă de 21 de ani, duminică seara. Autorul este un român fără adăpost. După ce a urmărit-o, a așteptat-o noaptea, ascuns sub un viaduct la marginea Florenței. Apoi a atacat-o, a bătut-o cu o furie bestială, iar când a aproape fata a leșinat, a târât-o pe pământ, a împins-o lângă un copac și a violat-o. În cele din urmă a fugit pe o bicicletă. Poate ar fi scăpat, autorul violenței, Arnaut Mustafa, 25 de ani, român fără adăpost, cu antecedente penale pentru furt, încăierare, violența în familie, dacă în timpul fugii nu și-ar fi pierdut borseta cu documente.

Poliția l-a găsit luni dimineață, în timp ce dormea ​​pe o saltea murdară într-o clădire abandonată nu departe de viaductul Marco Polo (marginea de sud a orașului), unde s-a consumat violul. Acum este în închisoare pentru viol, vătămare și tentativă de tâlhărie. „Nu am nimic de-a face cu asta, sunt nevinovat”, a declarat el poliției. Dar există dovezi copleșitoare împotriva lui.

„Bestiile care violează merită o pedeapsă exemplară și, ca și în alte țări europene, castrarea chimică experimentală“, a comentat ministrul de interne Matteo Salvini.

Victima, o fată de 21 de ani de naționalitate mongolă, în Italia la studii, a recunoscut atacatorul din câteva fotografii. «Este el, sunt sigur», a spus fata în lacrimi. Duminică seara, în ciuda leziunilor,i-a însoțit pe agenții echipei mobile din Florența la locul de violență.

Povestea agresiunii este dramatică. Studenta, la scurt timp după miezul nopții duminică, se întorcea în camera unde locuia. A mers pe jos pe o pasarelă pietonală sub viaductul care merge de-a lungul râului Arno, când cineva a prins-o de la spate. „Am încercat să mă apăr, l-am lovit pe acel om cu toată puterea mea, dar el a fost mai puternic și m-a copleșit”, a spus tânăra. Românul a fost zgâriat pe față și pe corp, dar a continuat să lovească fata cu pumni și lovituri. Apoi, în timpul violenței, Arnaut Mustafà a auzit zgomote. El s-a speriat și a fugit. Studenta, într-o ultimă reacție disperată, l-a lovit cu pumnii și picioarele, iar violatorul și-a pierdut borseta cu documente, care mai târziu a fost găsit de poliție la scurt timp după aceea.

Tânăra a fost internată la spital. Este ajutată de psihologi, iar membrii familiei au fost deja avertizați și vin în Italia. Primarul Florenței, Dario Nardella, și-a exprimat solidaritatea și i-a oferit fetei ajutorul municipalității. „O violență inacceptabilă, statul nu va renunța la luptă”, a comentat noul prefect al Florenței, Laura Lega. „Poliția a dat un răspuns imediat și eficient. Vom examina întreg teritoriul și vom avea o acțiune eficientă și rapidă de prevenire ».

Arnaut Mustafa ar putea fi implicat și în alte cazuri de viol și violențe. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Roma, violatorul de lângă Ministerul de Interne. «Eu am fost, dar eram beat»

A violat o barmaniță ore în șir la Piacenza, român arestat. Salvini: «Castrare chimică!»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cea mai frumoasă fată din Italia este o româncă: Roxana Chiriță, 14 ani, Miss Teenager 2018

Di Maio discriminează străinii din Italia: «Venitul de cetățenie doar pentru italieni»