in

Consultanță online: de astăzi aplicația Migreat este disponibilă și pentru dispozitivele mobile Apple iOS


Roma, 24 iunie 2021 – De astăzi, aplicația Migreat de la Stranieri în Italia este disponibilă și pentru dispozitivele mobile iOS.

Aplicația Migreat – Stranieri in Italia este un instrument gratuit disponibil deja pentru utilizatorii cu dispozitive mobile Android – creat pentru a încuraja integrarea migranților, noii cetățeni ai Europei, care generează noi modalități de a experimenta solidaritatea care depășesc prima primire.

Orice fel de probleme ai avea în Italia, o soluție se poate găsi. Consultanță ÎN LIMBA ROMÂNĂ cu experții Migreat

Obiectivul Migreat este de a facilita accesul la informații de calitate pentru străinii din Italia, pe cât posibil, prin consultanță la distanță cu experți în domeniul imigrației, cetățeniei și ocupării forței de muncă.

Utilizatorii, cu doar câteva clicuri pe telefoanele lor mobile, pot solicita o consultanță directă cu experți în imigrație de la doar 1,99 EUR, acum și pe dispozitivele Apple.

„Punctul forte al noii aplicații Migreat, descărcat deja de peste 10 mii de utilizatori – explică Victoria Leonhardt, directorul Migreat – este că vă permite să rezolvați probleme de zi cu zi și concrete, rezervând direct o consultare cu un expert direct din aplicație la un preț foarte mic.

Tehnologiile informaționale sunt noua provocare publică: începem de aici pentru a schimba (sperăm) societatea prezentului și viitorul apropiat ”.

De astăzi, cu aplicația Migreat – Stranieri in Italia, consultanță directă cu experți în imigrație

Noua aplicație Migreat – Stranieri in Italia este online, un ajutor „digital” pentru români și ceilalți noi cetățeni ai Italiei

Potențialul noii aplicații este considerabil: datorită acesteia, pot fi rezolvate probleme mult mai stricte decât căutarea unui loc de atracție pentru a petrece o după-amiază cu prietenii.

Vorbim despre primirea și integrarea migranților în țesătura socială a orașelor noastre. De fapt, un anumit interes a fost creat deja de câțiva ani pentru aplicațiile care ajută migranții să facă față provocărilor unei noi vieți într-o țară pe care nu o cunosc.

Stranieri in Italia au preluat provocarea și au lansat una nouă, născută din experiența de douăzeci de ani care o distinge.

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA PENTRU SISTEMELE APPLE iOS

Consulenze on line: da oggi l’app Migreat disponibile anche per dispositivi mobile iOS Apple

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Echipa Italiei a decis să nu mai stea în genunchi pentru Black Lives Matter

O nouă problemă în Italia: „Am pierdut anticorpii”, alarma medicilor vaccinați acum 6 luni