in

Roma, un român și partenerul său, jefuiți de 20.000 de euro în timp ce erau la muncă. Cosmin Irimie: „Sunt disperat. Au furat totul, aur, bani, bijuterii”

Casa unui român, jefuită la Roma

Casa unui român, jefuită la Roma. Hoți în casă în timp ce proprietarii erau la muncă. Tâlharii au pătruns în casa unui român, în timp ce acesta și partenerul lui erau la muncă, și au luat o pradă de 20 de mii de euro. Românul pusese camere de supraveghere și a putut să vadă cum a fost jefuit. Acum este disperat.

Casa unui român, jefuită la Roma

Amândoi erau la serviciu în timp ce hoții le jefuiau casa. Spărgătorii au acționat în plină zi, în jurul orei 10:30 dimineața, dovadă cronologia imaginilor video care îi arată în acțiune în casa pe care apoi au spart-o. Întorși acasă, proprietarii au făcut descoperirea amară. Aur, bani, haine și obiecte de valoare, totul fusese furat. O pradă bogată, cuantificată la aproximativ 20.000 de euro.

Cosmin Irimie, un cetățean român în vârstă de 36 de ani, care locuiește de patru ani în Primavalle în casa achiziționată împreună cu partenerul său, unde locuiesc cu doi câini de talie mică, povestește șocul suferit . „Sunt disperat – spune el publicației „Roma Today” în timp ce cu greu își reține lacrimile –. Ne-au furat totul, chiar și aurul mamei”

Româncă din Avezzano, și-a găsit casa jefuită de hoți: „Sunt disperată”

„Au scotocit peste tot”

Furtul a fost comis marți dimineață într-un apartament de la etajul trei al via Andrea Barbazza. Cosmin a povestit ce șoc a suferit odată ce s-a întors acasă după-amiaza: „Să văd casa cu susul în jos a fost o adevărată violență. Au scotocit peste tot, au deschis toate sertarele și toată mobila, până și coșul cu haine murdare și cutiile cu pantofi”.

Dar cum au intrat hoții? „Cu un șperaclu – continuă Cosmin Irimie -. Nu erau semne de intrare forțată pe geam sau pe ușa de la intrare”. Banda de hoți – doi în casă și doi în stradă, unul stând de „șase” la ușa imobilului, iar celălalt la volanul unei mașini cu care au fugit infractorii. Dar nu au ținut cont de cele două camere instalate, una afară, la intrare, alta în interiorul casei. „O cameră pe care am instalat-o pentru a ne monitoriza cei doi câini când nu suntem aici”.

„Bande de români dezlănțuite”, cetățenii din Veneția sunt terorizați de hoții de buzunare. „Poliția nu le face nimic”

Spărgătorii apar în imagini

Casa unui român, jefuită la Roma – Imaginile celor doi spărgători de casă – ambii cu fețele descoperite și purtând mănuși – în timp ce scotocesc în sufrageria casei sunt elocvente. „În imagini se vede momentul precis în care își dau seama de prezența camerei – continuă tânărul de 36 de ani născut în România -. Atunci când și-au dat seama au fugit imediat”.

Pradă prețioasă

Hoții a reușit să scape cu o pradă prețioasă. „Două inele Bulgari, 2500 de euro cash, un ceas de aur, un inel Cartier, o brățară din aur și un lanț de aur”. Pe lângă aceasta și „multe haine de marcă, un cardigan Michael Kors – continuă proprietarul apartamentului – și mai ales colecția de 50 de ochelari de soare de marcă a partenerului meu”.

„Au intrat în casă la 10:53 și au plecat la 11:16. Lucrul care mă uimește este că niciunul dintre vecini nu a observat nimic. Când partenerul meu și cu mine ne-am întors acasă la 18:30, mi-am pus mâinile în cap. Încă sunt speriat, sunt încă foarte zguduit.”

Casa unui român, jefuită la Roma – După ce au constatat furtul, Cosmin și însoțitorul său s-au deplasat la secția de poliție Roma Montespaccato unde au depus o plângere. „Suntem disperati – concluzioneaza tânărul de 36 de ani care lucreaza intr-un pet shop -. Pusesem bani deoparte ca să mergem în vizită la părinții mei în România la următoarea petrecere de Crăciun”.

Sărbătorile de Crăciun distruse însă de vizita neplăcută, pe care Cosmin Irimie și partenerul său o vor petrece în schimb în casa lor din Torrevecchia. „În speranța că carabinierii îi prind pe hoți, recuperându-ne poate unele bunuri”.

Şofer român de TIR, jefuit pe autostradă în Italia. Hoţii au furat marfă de 40.000 euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medicul cu a cincea doză în ieslea lui Iisus de la biserica Santa Maria in Trastevere din Roma – VIDEO ȘOC

euro frontiera ucrainean

Peste 300.000 de euro descoperiți la frontieră în geanta unui ucrainean: ”Cumpăr mașini din Italia”