in

Marine Le Pen atacă România: «CUM să importe 500.000 de pakistanezi?»

Marine Le Pen liderul partidului Rassemblement National, din Franța, a comentat acid intenția României de a importa forță de muncă din Pakistan. Le Pen susține că este o aberație totală faptul că România importă acum forță de muncă, după ce ani de zile a exportat oameni în toată Europa.

„România intenționează să aducă pe teritoriul său 500 000 de muncitori pakistanezi. De ce? Pentru că și-a exportat lucrătorii și acum este criză de forță de muncă. Ne ducem în cap! Cum putem permite astfel de aberații?”, a spus Marine Le Pen, citată de stiripesurse.ro.

Matteo Salvini: «Mulțumesc comunității române, cea mai integrată din Italia. Sunteți frații și surorile noastre» VIDEO

Pakistanul a anunțat că s-a înțeles cu reprezentanții României pentru a trimite muncitori în țara noastră până în 2020, potrivit presei din această țară. Mai mult, numărul muncitorilor pakistanezi care ar urma să vină în țara noastră ar ajunge chiar la 500.000.

Într-un interviu acordat pentru Associated Press of Pakistan, Ministrul Resurselor Umane din această țară a declarat că a stabilit cu ambasadorul României în Pakistan, Niculaie Goia, să trimită în România forță de muncă pakistaneză până în 2020.

Ambasadorul român a inițiat acest demers spunând că având în vedere migrația masivă a forței de muncă din România în Europa, țara noastră încearcă să atragă 1 milion de muncitori străini din diferite țări.

La cererea Bucureștiului, Pakistanul trimite 500.000 de muncitori în România până anul viitor

Ministrul muncii: «Vrem să aducem români din străinătate, nu pakistanezi. Avem o bursă a locurilor de muncă în Italia şi Spania»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Diaspora se aruncă în lupta politică. Peste 100 de români candidează la alegerile locale din Italia

Brescia, doi frați români, morți în timpul unei furtuni violente, a căzut un copac peste ei