in

Fetiță ucraineană de 5 ani, ucisă în Calabria de o mașină: fugise de război, se afla în Italia de câteva zile


Fetiță ucraineană ucisă în Calabria de o mașină. O fetiță ucraineană de 5 ani a murit în Calabria după ce a fost lovită de o mașină: fugind de război și ajunsă în Italia în urmă cu câteva zile, mergea pe marginea străzii însoțită de doi adulți.

Fetiță ucraineană ucisă în Calabria de o mașină

Accident rutier dramatic în Calabria. O fetiță ucraineană de 5 ani a murit duminică seară, lovită și ucisă de o mașină.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.30 în apropierea drumului statal 106, în Cantorato, la nord de Crotone. Conform celor reconstruite până acum, fetița se afla împreună cu alte două persoane, de naționalitate ucraineană ca și ea, care mergeau pe partea dreaptă. A sosit un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani din Crotone și i-a lovit pe pietoni. Șoferul mașinii a oprit și a cerut ajutor.

Abia sosită la Roma, o femeie a murit fulgerător, în fața copiilor, după 30 de ore cu autocarul, din Ucraina

La locul accidentului rutier au intervenit Carabinierii, personalul 118, medicul legist și pompierii. În zona în care s-a produs accidentul, iluminatul public este suficient și funcționează regulamentar, scrie fanpage.it.

Persoana care conducea autoturismul investitor a fost dusă la Urgențe la Spitalului Crotone pentru efectuarea analizelor medicale și etilotest necesare pentru a se stabili dacă starea sa fizică era compatibilă cu conducerea.

Victima tocmai sosise în Italia din Ucraina

Micuța victimă se număra printre refugiații care sosiseră recent în Calabria din Ucraina. Fugată de război, micuța ajunsese în Italia împreună cu câțiva membri ai familiei. Duminică seară mergea pe marginea drumului cu un văr și un cunoscut al acestuia din urmă, care nu a fost grav rănit. Copilul, în schimb, a murit pe loc: ajutorul a fost inutil pentru ea.

Șoc la Ravenna, fetiță de cinci ani, drogată de părinții ei cu cocaină

Doliu oraș pentru înmormântarea copilului: mesajul primarului

„Ca orice crotonez, ca orice părinte, sunt devastat de vestea din această seară a morții micuței ucrainene. În fața acestui eveniment tragic, cu toții simțim nedreptatea profundă a unei destin atroce și a unei dureri imense.

În urmă cu doar câteva zile, personal am mers să-i întâmpinăm pe primii frați din Ucraina. Printre ei, mulți copii scăpați dintr-un scenariu teribil de război. Îi primisem cu bucurie și căldură. Astăzi, doliu pentru dispariția absurdă a unui copil este devastator”, este mesajul primarului Vincenzo Voce, de pe pagina Facebook a municipiului Crotone.

Fetiță în genunchi pe coji de nucă, român din Italia judecat pentru rele tratamente

„Nu există cuvinte – continuă el -. Doar o durere adâncă. O durere care unește întreaga comunitate orașului. Ne simțim datoria să dăm un semnal al acestei dureri colective prin proclamarea de doliu în oraș pentru ziua înmormântării fetiței. Sentimentul de primire al orașului față de alți frați ucraineni care vor ajunge în orașul nostru nu se va opri. Rămânem uniți în solidaritate cu poporul ucrainean și comunitatea ucraineană din Crotone așa cum ne dorim și trebuie să ne simțim aproape de ei în acest moment de mare durere”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
Benzina în Italia va costa sub doi euro

Benzina în Italia va costa sub doi euro, de miercuri. Draghi: „Scădem costul cu 25 de cenți”

selfie roman torino

Trădat de ”selfie-urile” postate pe Facebook, român căutat pentru mai multe infracțiuni, prins în Italia