in

Palermo, român de 60 de ani găsit mort în casă: ipoteza unei boli neașteptate

Român găsit mort în casă la Palermo

Român găsit mort în casă la Palermo – Un român de 60 de ani a fost găsit mort într-un imobil aflat la câțiva pași de Piazza Amendola, din Palermo. Descoperirea a fost făcută de pompieri, care au intervenit în urma unui raport, după ce au deschis ușa casei bărbatului.

Venezia, moarte inexplicabilă pentru o româncă de 33 de ani: i s-a făcut rău acasă

Român găsit mort în casă la Palermo

Nu sunt semne de intrare forțată pe ferestre și pe ușă și se pare că românul locuia singur. Polițiștii au fost sesizați imediat și au deschis o anchetă cu privire la decesul bărbatului de naționalitate română, încercând să înțeleagă împrejurările decesului care s-ar fi putut produce din cauze naturale. Nu este clar de cât timp murise bărbatul, scrie direttasicilia.it.

Vestea vine la câteva ore după o altă descoperire tragică: Marcello Cottone, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit fără viață în casa sa din Monreale, în provincia Palermo. Potrivit primelor informații, decesul ar fi avut loc cu trei zile înainte de descoperirea cadavrului. Bărbatul locuia singur și ar fi murit din cauza unei boli subite, poate legată de unele afecțiuni cardiace de care suferea.

Moartea neașteptată a unei doctorițe din Palermo, Emanuela Tumbarello avea 50 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Italia moarte suspectă ucrainence

Veronica, 42 de ani, moarte suspectă după externarea dintr-un spital din Napoli, un medic este cercetat

mostenire badanta

Italia, o bătrână i-a lăsat moștenire îngrijitoarei casa și conturile bancare, verii defunctei vor s-o deshumeze și contestă testamentul