Menu
in

Vicenza, româncă bătută la sânge în casa ei:„M-au jefuit”

Româncă bătută în casa ei din Vicenza – Victima în vârstă de 50 de ani a ajuns în camera de urgență cu contuzii și fracturi. Ceea ce s-a întâmplat într-un apartament din via Catalani este examinat de carabinieri.

Italia, un român de 42 de ani și-a stropit partenera cu alcool și i-a dat foc, condamnat la 12 ani de închisoare

Româncă bătută la sânge în casa ei din Vicenza

Femeia a relatat că a fost atacată în casă de doi străini care au ajuns în via Catalani. Un jaf violent sau o bătaie brutală din motive care nu au fost încă clarificate. Acestea sunt principalele ipoteze examinate de carabinieri pentru a explica atacul suferit acasă de o femeie de 50 de ani de origine română, care locuiește în via Catalani, o stradă laterală de lângă viale Verona, din Vicenza.

Victima a ajuns la spital cu unele fracturi și diverse traumatisme; prognosticul initial este de peste o luna. Femeia a raportat militarilor și personalului medical că a fost bătută în scopul jafului, dar povestea are mai multe puncte obscure, scrie Il Giornale di Vicenza.

Feminicid în Riva del Garda, victima este Maria Roșca, partenerul ei român a aruncat-o de la etajul trei

Atacată și bătută de două persoane

Româncă bătută în casa ei din Vicenza – Momentan, așadar, ceea ce s-a întâmplat este un mister. Anchetatorii păstrează cea mai mare confidențialitate, tot pentru a nu pune în pericol ancheta. Episodul datează de miercuri după-amiază. Victima ar fi spus că cineva ar fi sunat la uşă şi că ea, care în acel moment ar fi fost singură în casă, s-ar fi dus să deschidă uşa, găsind pe palier doi străini.
Ceea ce s-a întâmplat în continuare este învăluit în mister. Singurul lucru sigur este că femeia a fost bătută rău. După care cuplul atacator a plecat, cu mâinile goale sau cu prada. Această din urmă împrejurare nu a fost încă verificată de anchetatori.

Alarma la 112

Odată rămasă singură, victima a dat alarma la 112. După ce a primit raportul, centrul de operațiuni de comandă provincial a trimis imediat patrulele radio mobile pe via Catalani pentru a efectua inspecția.
Militarii au vorbit cu victima și au inspectat apartamentul. Pe baza elementelor care au fost adunate în timpul primei anchete, s-ar părea că nu lipsește nimic din casă.

Frosinone, îngrijitoare română de 65 de ani, bătută cu parul de bătrânul care o angajase

Româncă bătută în casa ei din Vicenza – Tratată la urgențe

Femeia a fost apoi însoțită la camera de urgență, unde medicii și asistentele au întrebat-o ce s-a întâmplat să fie redus în acest fel și ea a dat aceeași versiune.
Testele au evidențiat traumatisme la nivelul feței, fracturi și unele infracțiuni la membrele inferioare. După câteva ore petrecute sub observație, pacienta a fost externată. Cu toate acestea, va trebui să se întoarcă în San Bortolo în următoarele zile pentru a trece la câteva vizite de specialitate care să-i permită să-și revină pe deplin.
Carabinierii, după ce au ridicat plângerea depusă de victimă, au demarat imediat o anchetă. Există multe necunoscute. Începând cu identitatea celor doi atacatori, desigur. Chiar și motivul, însă, rămâne o enigmă deocamdată.

Italia, coșmarul unei românce: ostatică într-un coteț de găini, bătută, violată și drogată timp de o săptămână

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version