in

Artista Paula Mitrache s-a căsătorit: a spus „Da” la Giovinazzo (Bari)

Artista Paula Mitrache, cunoscută în Italia pentru hitul „Dragostea Din Tei”, interpretat cu numele de scenă „Haiducii”, a ales localitatea Giovinazzo, o splendidă localitate care aparține de Bari, pentru a spune „Da” alesului ei.

S-au căsătorit, cu o ceremonie civilă celebrată de primarul din Giovinazzo, Tommaso Depalma, cântăreața Paula Mitrache, alias Haiducii, și managerul ei din Puglia, Michele Falcicchio.

Ceremonia a avut loc la Palazzo di Città în prezența martorilor și a prietenilor apropiați ai cuplului, scrie Bari Today.

Paula Mitrache este atașată de localitatea Giovinazzo de mulți ani. „Când am ajuns în Puglia, acum 28 de ani, m-am îndrăgostit de Giovinazzo, motiv pentru care am ales să locuiesc aici când nu sunt departe pentru angajamente de muncă”.

În 2004 piesa ‘Dragostea Din Tei’ cantata de Paula Mitrache a urcat in toate topurile europene devenind un adevarat hit mondial.

EXCLUSIV / Paula Mitrache, singura româncă invitată să cânte la Sanremo: ”Pe scenă m-am gândit la ţara mea”

Paula Mitrache şi-a lansat la Matera ultima piesă: „Amicul meu” VIDEO

„Îi mulțumesc Paulei pentru că a ales-o încă o dată pe Giovinazzo pentru un moment atât de special din viața ei” – a spus primarul Depalma – „Ea a fost un exemplu ante litteram de integrare și pentru noi a devenit și este încă un cetățean de care suntem mândri. Le doresc multă fericire ei și lui Michele și sper că vor continua să se simtă mereu parte din această comunitate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
romanul no vax trieste

Trieste, românul No Vax convertit: „Plămânii mei sunt distruși, Covid nu trebuie subestimat”

carantina romania

Măsuri SPECIALE de sărbători. Cine stă în CARANTINĂ la intrarea în România