in

Pericol în Italia: încă o mașină cu număr românesc oprită de la circulație de Poliție, la Firenze

Din 4 decembrie este în vigoare norma care prevede interdicția de circulație cu un vehicul înmatriculat în străinătate pentru cei care au rezidența în Italia de mai mult de 60 de zie.

Au apărut primele sancțiuni și sechestre de mașini. După cazul de la Ravenna, un nou caz a avut loc la Firenze. Poliția municipală de la secția Rifredi a oprit în 4 decembrie un Audi cu număr românesc în via Baracchini pentru verificări, scrie publicația Nove da Firenze. La volan, un român de 50 de ani rezident în Italia de mai mult de 10 ani. A fost amendat, conform prevederilor noului Cod Rutier referitoare la conducerea mașinilor străine de către rezidenți în Italia. Sancțiunea de 498,40 euro a fost plătită imediat agenților și mașina a fost dusă cu o platformă pe un teren privat.

Tot în 4 decembrie, un chinez, rezident de 7 ani în Italia, la volanul unei mașini cu număr spaniol, a fost amendat la Firenze tot cu 498,40 euro, dar pentru că nu a plătit pe loc amenda, mașina a fost sechestrată.

Vehiculele trebuie înmatriculate în Italia sau duse în afara teritoriului italian în termen de 180 de zile, astfel sunt sechestrate, mai scrie publicația Nove da Firenze.

Ravenna, prima mașină românească reținută. A intrat în vigoare articolul 93 din Codul rutier, în noua sa formulare

Italia, începe vânătoarea mașinilor înmatriculate în altă țară, măsuri drastice: amenzi uriașe, sechestru și confiscarea autovehiculelor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ultima bombă în Italia: Agenți în civil te urmăresc să nu vorbești la telefon la volan, peste 15.000 de amenzi

Teroare în toată Italia: alte mașini cu număr românesc scoase din circulație și soferii amendați