in

Mădălin Ioan Brejea, în cursa pentru ocuparea unui post de consilier local la Torino: ”Voi fi fericit să-i ajut pe toți”

Deși foarte tânăr, 21 de ani, Mădălin Brejea intră în lupta politică locală și încearcă să ocupe un post de consilier local. Entuziasmul e arma sa principală, experiența politică fiind foarte scurtă, în cadrul unui partid românesc. Studiile le-a făcut în Italia iar integrarea nu a fost o preoblemă pentru el.

”Doresc să ajut comunitatea românească pentru o mai mare integrare, în special pentru noii veniți, pentru a ajuta la găsirea de locuri de muncă și cazare.” , ne-a declarat el, punctând practic pe cele mai mari probleme ale românilor: locul de muncă și locuința.

Spune-ne câteva cuvinte despre tine.

”Mă numesc Brejea Madalin Ioan, am 21 de ani m-am născut la Timisoara dar de mic locuiesc la Suceava (com.Voievodeasa).”

De cât timp ești în Italia?

”De la vărsta de 6 ani sunt în Italia împreună cu familia la Torino. Am frecventat toata școala aici în Italia, în 2020 m-am ”diplomat” în mecanică e mecatronică la ITIS Pininfarina, Moncalieri (Torino), apoi m-am înscris la facultatea de drept tot aici la Torino.”

Ce motive te-au determinat să candidezi?

”Am decis să candidez la consiliul de sector pentru că doresc să fiu un punct de reper pentru toti românii dar nu numai, care au nevoie de ajutor. Orice idee pentru îmbunătăți  orașul în care locuim este bine primită.”

Ai experiență politică?

”Din 2020 am făcut parte din PNL Piemont, datorită căruia prin Forza Italia am avut ocazia să candidez la alegerile din Torino din 3 și 4 octombrie 2021.”

Ce proiecte ai dacă vei fi ales?

”Cu candidatura mea vreau să dau tuturor oportunitatea de a avea o voce, așa că voi fi fericit de a fi de ajutor pentru toți cei care au nevoie de ei, există multe de îmbunătățit la Torino, deși este deja un oraș frumos.

Odată cu candidatura mea, doresc să ajut comunitatea românească pentru o mai mare integrare, în special pentru noii veniți, pentru a ajuta la găsirea de locuri de muncă și cazare pentru cei care au nevoie, de asemenea, pentru a deschide afaceri, dacă este necesar.

Să fac cunoscută cultura și tradițiile românești aici la Torino și invers în România cu cultura și tradițiile italiene și printr-o posibilă înfrățire între orașul în care locuiesc (Rădăuți) și Torino.

Suntem o comunitate numeroasă care încă poate da foarte mult orașului Torino, oferind un bun exemplu.

Sunt gata să-i reprezint pe toți în cel mai bun mod posibil, voi fi întotdeauna disponibil pentru sfaturi de la toată lumea și în orice moment mă puteți contacta pe mine și pe colegii mei.”

Adriana Maria Weissenbacher- Ancona

Nicolae Stan candidează la Misterbianco, în Sicilia: ”Asta înseamnă o egalitate a drepturilor noastre în țara în care trăim”

Andreea Arnăutu candidează pentru un loc de consilier local la Primăria Romei: ”Candidez pentru românii care au prins rădăcini aici”

Un român candidează la alegerile locale din Torino. Cristian Mihai Pascariu: ”Luați în serios importanța alegerilor!”

Honorius Barnisca, român candidat la Roma, din partea Lega Salvini: ”Pentru ca vocea noastră să fie auzită!”

Daniela Lache, antreprenoare la Torino, candidează pentru Consiliul Local: ”Se poate ajunge la integrarea corectă în țesutul social al acestei țări”

Iulian Ciofu candidează pentru un loc la Circumscripția 5 din Torino: ”Sunt un om simplu, care știe ce înseamnă să pornești de la zero”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
droguri camion romani Brener

Aveau 30 de kilograme de cocaină în camion, doi români arestați la Pasul Brenner

meniu cattolica scandal

”Vodcă pentru vaccinați, ceai de mușețel pentru nevaccinați”, meniul unui restaurant din Italia a declanșat un adevărat scandal