in

Giacomo moare subit la vârsta de 39 de ani, era sportiv și „nu avea nicio boală”

Moare subit în somn la 39 de ani – Giacomo Aliota, originar din Mogliano Veneto, s-a îmbolnăvit în somn și a murit în dimineața zilei de duminică, 26 martie. Vinerea trecută jucase ultimul său meci de fotbal american. Își părăsește partenera și doi copii: se dispune autopsia.

Un român de 39 de ani găsit fără suflare pe o bancă din Milano, cauza morții încă necunoscută

Moare subit în somn la 39 de ani

Autopsia va clarifica motivele morții subite a lui Giacomo Aliota, lovit duminică trecută în somn de o boală care nu i-a dat scăpare jucătorului de fotbal american în vârstă de 39 de ani, tată a doi copii de doar 8 și 4 ani. Comunitățile din Mestre (Veneția) , unde a trăit Aliota, și Mogliano Veneto, de unde era originar, sunt în stare de șoc.

Aliota a jucat la Cocai TerraFerma American Football, echipa la care a fost și vicepreședinte. Vinerea trecută a ieșit pe teren cu echipa sa și a doua zi și-a petrecut ziua cu familia; nici un avertisment despre ceea ce, din păcate, urma să se întâmple la scurt timp după aceea. Întors acasă, în noaptea dintre sâmbătă și duminică, i s-a făcut rău.

Dimineața, partenera și-a dat seama că Giacomo respira greu, așa că a chemat Salvarea. Angajații de la 118, sosiți la fața locului, au încercat multă vreme să-l resusciteze dar, din păcate, orice încercare s-a dovedit a fi inutilă. „Am încercat să-l trezesc dar în zadar pentru că respira greu”, a spus femeia șocată.

Șoc la Castelfiorentino, un elev român de 17 ani s-a prăbușit și a murit la școală

Membrii familiei au cerut să fie efectuată o autopsie pentru a se clarifica cauzele morţii. Disperarea membrilor familiei și a celor care l-au cunoscut pe bărbatul de 39 de ani care lucra la o companie din Salzano: „Toți petrecem ore groaznice gândindu-ne la ce sa întâmplat cu Giacomo”, a spus președintele clubului Cocai, Paolo Miranda.

Era sănătos

Aliota își lasa partenera Eleonora, copiii Dante si Enea in varsta de 8 si 4 ani, fratele sau Francesco si sora sa Giorgia. Un mare fan al sportului, a practicat multă activitate fizică și se pare că nu a dat niciodată semne de rău înainte de sâmbătă seara.

„Sunt profund încercat și confuz și chiar nu știu ce s-ar fi putut întâmpla cu el pentru că era bine, nu acuzase niciodată vreo tulburare despre care să știu eu. Ca întotdeauna în zilele precedente, venise să mă ia cu mașina pentru a merge să ne antrenăm pe terenul de lângă Forte Gazzera. Nu era nimic ciudat, nimic care să poată prevesti o asemenea tragedie. Își făcuse antrenamentul normal, pe scurt, o zi ca oricare alta. Chiar acum nu știu ce să spun. Cu toții am pierdut un prieten grozav”, a adăugat Miranda, citat de fanpage.it

Piacenza, fetiță română de 6 ani moare de „miocardită fulminantă provocată de gripă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia respinge făina greieri preparate

Italia respinge făina de greieri în preparate și declară ”război” alimentelor produse în laborator

Sicilia, fetiță română de 4 ani moare la spital

Sicilia, fetiță română de 4 ani moare la spital, la câteva ore după internare