in

Treviso, un ceasornicar român celebru a pus pe fugă trei bandiți: „S-au făcut că cer ajutor la unu dimineața”

Ceasornicar român celebru în Italia, a reușit să pună pe fugă trei bandiți în toiul nopții.
Robert Constantin este un cunoscut ceasornicar, locuiește și lucrează în via dei Cappellari la Gaiarine, provincia Treviso. El are propriul său brand, RCWatches, de aproximativ un an.

„Au sunat la sonerie la unu noaptea și s-au făcut că cer ajutor”, a povestit el pentru oggitreviso.it.

>>> Româncă întreprinzătoare de succes în Italia: cifră de afaceri de 12 milioane de euro

Ceasornicar român celebru în Italia, a pus pe fugă trei bandiți

Robert Constantin , un cunoscut ceasornicar din Gaiarine, a pus la fugă trei persoane în timpul nopții de marți spre miercuri.

„M-au trezit la unu dimineața – spune tânărul de 29 de ani -. Era o femeie, care se prefăcea că mă cunoaște. Am rugat-o să-mi spună numele de familie, dar nu mi-a răspuns. Apoi, vorbind cu ea în română, i-am spus că voi chema carabinierii. În acel moment, cei trei au fugit cu un Passat”.

Secretul succesului unei românce de 19 ani din Verona: ”Mănâncă sănătos și menține-te în formă”

A venit la vârsta de 5 ani în Italia

Constantin locuiește și lucrează în via dei Cappellari la Gaiarino. De aproximativ un an își administrează propria marcă, RCWatches: repară ceasuri, le cumpără, le revinde și efectuează revizii. Îl sună și din străinătate să ceară reparații. A fost în Dubai în trecut și a lucrat pentru unul dintre membrii familiei regale.

Robert Constantin Varaticeanu ceasornicar Gaiarine Treviso

Robert este un personaj incredibil, mai scrie oggitreviso.it. Viața lui Robert Constantin Varaticeanu este un mesaj de speranță. Are doar 29 de ani, dar viața l-a pus deja la încercare de prea multe ori. 

A ajuns în Italia la vârsta de 5 ani, după ce a călătorit cu mama sa în spațiul rezervat unei roți de rezervă. A experimentat sărăcia, durerea de la o boală cumplită, a suferit 16 operații chirurgicale . Atunci soarta a încetat să-l mai chinuie și a început să-i dea ceva înapoi. Robert s-a trezit „catapultat” în lumea ceasurilor și a luxului, o lume formată din figuri uluitoare. Totuși, în spatele lui sunt multe sacrificii și mult studiu, un curs pentru a deveni ceasornicar și talentul pur al unui creier super înzestrat. Robert este cu adevărat un personaj „incredibil”.

Afacere de succes după 15 ani de muncă în Italia, Marcel şi Marcela s-au apucat de crescut capre: ”Testăm pe propria piele avantajele şi dezavantajele vieţii la ţară”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 1]
oroare gabiano

Oroare la Gabiano: și-a ucis mama după o ceartă și a băgat-o într-un sac de gunoi: ”Am făcut un lucru rău”

alunecare teren ischia

Dezastru în insula Ischia, o alunecare de teren provoacă o adevărată tragedie: ”Sunt 8 morți”. Persoane dispărute, sute de persoane strămutate și izolate